Juno (2007)

A comedy about growing up... and the bumps along the way.

Reviews (2)

baas

Avatar

Volgens mij val ik een beetje buiten de boot, ik vind ellen page echt een verschrikkelijke actrice. gewoon die stem, die kop, en vooral de gigantische tekortkoming aan humor. er zitten goeie grappen in de film, maar ze kan ze niet leuk brengen. in hard candy vond ik haar wel goed, inception insgelijks, maar komedie is echt beschamend voor haar.

de film zelf vond ik simpel, maar goed en leuk uitgewerkt. niet zo goed als ik verwacht had, maar toch geschikt voor een vermakelijk anderhalf uur. jammer dat ellen page de hoofdrol moest hebben. vandaar als eindoordeel een 5-je

geertvdheide

Avatar

Eindelijk gezien, en enorm genoten! Een ongewone (tragi-)komedie / speelfilm, met een simpel maar erg leuk verteld verhaal. Eigenlijk is alles al gezegd in de recensie en de reacties, dus ik hoef niet te herhalen dat het acteerwerk bovengemiddeld is, dat de muziek erg goed is gekozen en de hele sfeer gewoon top is.

Voor liefhebbers van lach-of-ik-schiet komedies als American Pie zal dit misschien een tegenvaller zijn, want dit is een geheel andere stijl. Wel enigszins vergelijkbaar met Garden State zoals genoemd.

[rating 4.5]