baas Avatar

baas

Laatste reviews

Trash Humpers(2009)

"...Zieke en nare film. van een plot is geen sprake, hele film bestaat uit sketches van bejaarden die de meest rare hobby's hebben. de eerste 10 minuten..."

Juno(2007)

"...Volgens mij val ik een beetje buiten de boot, ik vind ellen page echt een verschrikkelijke actrice. gewoon die stem, die kop, en vooral de gigantische..."

Friends with Benefits(2011)

"...Draait deze film nu niet in de bios? onee, dat is no strings attached, met exact hetzelfde plot. en die was verschrikkelijk niet grappig. ik denk..."

House of Sand and Fog(2003)

"...Sluit me grotendeels aan bij timdekw en junes. met name het einde is nogal overdreven. ook de stemmingswisselingen van 'matig' naar extreem depressief..."

Gulliver's Travels(2010)

"...Voor een komedie is ie matig, en voor een avonturenfilm ook. denk dat deze film alleen bij kinderen in de smaak zal vallen. bovendien vraag ik me af..."

Laatste reacties

"...Is er iemand hier die toevallig ook Menace 2 society heeft gezien? American History X is een goede film, maar de originaliteit vond ik toch tegenvallen, ik moest constant denken aan Menace 2 Society, die ik persoonlijk beter vind...."
American History X
"...Romantische komedies, altijd hetzelfde. deze onderscheid zich niet van de rest. heb het einde na 10 minuten al voorspelt. Maar, just go with it bevat een aantal geslaagde grappen, en adam sandler is weer lekker op dreef, terwijl ik de hoop in hem n......"
Just Go with It
"...[quote=Acer]Soort van "Skyline" rip-off.[/quote] monsters was er eerder dan skyline.. maar als het op elkaar lijkt weet ik genoeg, ik pas!..."
Monsters
"...[quote=El Chivo]Da's geen spoiler, maar algemene kennis (zou je eventueel ook kunnen afleiden uit de synopsis - en de recensie opent er ook mee). Ian Curtis is er eentje uit het rijtje zangers die te vroeg gestorven zijn, en mede daardoor iconisch ge......"
Control
"...[quote=Tarkus] Daarom ook dat ik dit een zeer goede film vond die veel duidelijkheid brengt in het hoe en waarom van Curtis' dood. .[/quote] dankjewel meneer spoiler!..."
Control

laatste ratings

5,5
Johnny English (2003)
5,4
Hall Pass (2011)
Hall Pass (2011)
7,7
The Green Mile (1999)
7,9
Fight Club (1999)
Fight Club (1999)
5,1
Sucker Punch (2011)
Sucker Punch (2011)

watchlist

baas heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.