Gulliver's Travels (2010)

Something big is going down

Reviews (4)

Glennekeeeee

Avatar

Zeer zwakke film en haalt nergens de magie van het origineel. Het verhaal was lachwekkend, de effects waren belachelijk slecht (overduidelijke green key in zo een productie is gewoon niet te aanvaarden), grappige momenten zijn er nauwelijks buiten enkele (zeker niet alle) leuke gebruiken uit de hedendaagse wereld zoals het liedje dat jason segel zegt voor Blunt, enkele spoof-posters van hedendaagse films, maar als dat al de grappigste zaken zijn in deze film weet je al genoeg

Gulliver's travels is een aanfluiting voor het ooit zo mooie originele verhaal en de magie die die film tot leven bracht.

3/10

Olrik

Avatar

Ben in 2010 naar Gulliver's Travels in de bioscoop toegegaan en toen ik de film had gezien had ik er gelijk spijt van dat ik naar deze film toe was gegaan...
Ik had een groot vermoeden kunnen hebben dat dit al niks ging worden , maar dat hij zo slecht zal zijn????
Erg teleurstellend dat er van zo'n mooi verhaal een remake wordt gemaakt die compleet afwijkt van het orgineel en ERV gewoon enorm de draat mee steekt.
Jack Black speelt oh zo niet grappig en heeft zijn tijd wat mij betreft gehad en ook de andere acteurs konden me niet bekoren.
Een film die je zo vergeten bent en die ook beslist geen indruk op me heeft gemaakt.

3,0 / 10

jaime91

Avatar

Een prima film die me weer even terug bracht naar mijn kindertijd. Qua humor vind ik het een gemiste kans, omdat er zoveel komieken in de cast zitten had ik daar meer van verwacht. Hij is ook van de eerste tot de laatste seconde ontzettend voorspelbaar maar toch heb ik me goed vermaakt hiermee,al zijn er absoluut betere films met Jack Black. Vooral een aanrader als je kinderen hebt of een jong broertje of zusje, die zullen hier namelijk zeer zeker van genieten. Heb je dat niet dan verwacht hier zo weinig mogelijk van en je gaat een leuke tijd hebben.

Vond de verwijzingen naar andere films overigens wel ontzettend leuk net als dat muziekstukje op het eind

baas

Avatar

Voor een komedie is ie matig, en voor een avonturenfilm ook. denk dat deze film alleen bij kinderen in de smaak zal vallen. bovendien vraag ik me af wanneer jack black weer eens een echte rol krijgt. hij acteert niet, hij is altijd zichzelf in de films, altijd rocken en gek doen. net alsof alle films van hem 1 reeks is: jack black and the school of rock, jack black and nacho libre, jack black and envy, etc. etc.