Friends with Benefits (2011)

Some friends come with a happy ending.

Reviews (3)

jaime91

Avatar

Friends With Benefits. Best een geinige film. Veel leuker dan What Happens in Vegas en iets leuker dan No Strings Attached. Justin Timberlake en Mila Kunis hebben een goede klik, en Mila is gewoon H.O.T :~ en Woody Harrelson is briljant als die gay Tommy. Ook Emma Stone vond ik leuk in haar helaas wat korte cameo. Zeer geslaagde romkom, heb me goed vermaakt en best vaak hardop moeten lachen.

Acer

Avatar

Friends with Benefits het verhaal komt wel overeen met "No strings attached" maar gelukkig is deze wel beter. Het is niet moeilijk om een film te kopieren (als het ware) en dan vervolgens hetzelfde concept in een correct jasje te steken. Vond het prettig om te zien van begin tot eind. Mila Kunis komt erg leuk over en past precies in haar rol, Justin Timberlake wordt een betere acteur en doet het prima. Verder is het leuk om te zien dat Woody Harrelson en Jenna Elfman (bekend als "Dharma") in deze film zitten. Verder kennen Dylan & Jamie elkaar niet vanaf jongs af aan, maar leren ze elkaar kennen. Wanneer Dylan (Timberlake) geschikt is voor een baan, welke aangeboden wordt via Jamie (Kunis) zodat zij hiervoor een bonus mag opstrijken en doordat hij verder niemand kent in de nieuwe stad. Ontstaat de omgang welke ook gevolgen heeft voor hun sexleven, vrienden met voordelen. De film duurt circa 103 minuten. Krijgt verder een 7/10 en een aanrader voor de romantische fans.

baas

Avatar

Dylan en Jamie (Justin Timberlake & Mila Kunis) zijn al vanaf jongs af aan vrienden. Ze zijn echter beide vrijgezel en vinden elkaar wel erg leuk. Ze besluiten een relatie aan te gaan, romantisch te doen en vooral veel seks te hebben. Maar omdat ze nu besloten hebben niet meer normale ''vrienden'' van elkaar te zijn, gaat dit niet zonder slag of stoot.

draait deze film nu niet in de bios? onee, dat is no strings attached, met exact hetzelfde plot. en die was verschrikkelijk niet grappig.
ik denk niet dat deze film (op kunis ipv portman na) veel beter word