geertvdheide Avatar

geertvdheide

Laatste reviews

Wrath of the Titans(2012)

"...Ik ga even door op deze discussie, ook al staat ie al maanden stil: Ik denk niet dat er zozeer te veel budget op gaat aan special effects. Het is..."

Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby(2006)

"...Will Ferrel maakt nu eenmaal een bepaald type komedie waar je van moet houden. Zijn humor heeft een iets kleinere doelgroep dan bijvoorbeeld Jim..."

Slumdog Millionaire(2008)

"...Ik sluit me aan bij de lovende woorden hierboven: deze film is een pareltje! Vantevoren twijfelde ik sterk of het wel iets voor mij zou zijn (en velen..."

Transformers(2007)

"...Pluspunten: Erg mooie CGI, mooie beelden, hier en daar goede actie. Als popcorn-vermaak niet onaardig. Minpunten: Matig acteerwerk, slechte..."

Juno(2007)

"...Eindelijk gezien, en enorm genoten! Een ongewone (tragi-)komedie / speelfilm, met een simpel maar erg leuk verteld verhaal. Eigenlijk is alles al..."

Laatste reacties

"...Best aardige drama-komedie met een vleugje science fiction. Het tijdreizen is uiteindelijk meer een plotmiddel om de levens van de vier hoofdpersonen te belichten. Allemaal hebben ze de nodige problemen en ongeluk, en ontwikkelen ze zich tijdens de f......"
Safety Not Guaranteed
"...Krachtige film met geweldig acteerwerk. Een menselijk verhaal over verlies en hoe je dan verder gaat. Zeer indrukwekkende film die niet alleen emotie naar boven brengt, maar je ook aan het denken zet. Ook de beide kinderen spelen het enorm goed. Een......"
Things We Lost in the Fire
"...De synopsis van deze film vergeet te vermelden dat het om een hedendaags verhaal gaat, gebaseerd op het Romeinse Rijk. Het speelt dus gewoon in de hedendaagse tijd...."
Coriolanus
"...[quote=GiLuX]het is van begin tot eind tenekrommende tantenknarsende klamme verstikkende ellendige depressieve over de top emo poep[/quote] Dat wil ik op een T-shirt! :D..."
House of Sand and Fog
"...[quote=Cee van Lleef]Samuel L. had meteen de kop van Cruise er af gebeten ... [/quote] Hilarisch! Ik vond de gekozen acteurs niet slecht trouwens, zowel Cruise als Foxx doet het prima. De film werkt goed vanwege de combinatie van drama en misda......"
Collateral

laatste ratings

6,9
The Road (2009)
The Road (2009)
6,6
Dredd (2012)
Dredd (2012)
7,8
Adaptation. (2002)
Adaptation. (2002)

watchlist

geertvdheide heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.