geertvdheide Avatar

geertvdheide

Laatste reviews

Wrath of the Titans(2012)

"...Ik ga even door op deze discussie, ook al staat ie al maanden stil: Ik denk niet dat er zozeer te veel budget op gaat aan special effects. Het is..."

Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby(2006)

"...Will Ferrel maakt nu eenmaal een bepaald type komedie waar je van moet houden. Zijn humor heeft een iets kleinere doelgroep dan bijvoorbeeld Jim..."

Slumdog Millionaire(2008)

"...Ik sluit me aan bij de lovende woorden hierboven: deze film is een pareltje! Vantevoren twijfelde ik sterk of het wel iets voor mij zou zijn (en velen..."

Transformers(2007)

"...Pluspunten: Erg mooie CGI, mooie beelden, hier en daar goede actie. Als popcorn-vermaak niet onaardig. Minpunten: Matig acteerwerk, slechte..."

Juno(2007)

"...Eindelijk gezien, en enorm genoten! Een ongewone (tragi-)komedie / speelfilm, met een simpel maar erg leuk verteld verhaal. Eigenlijk is alles al..."

Laatste reacties

"...Tja. Sony heeft eigenlijk al haar kans gehad met Venom, en die hebben ze verbrast. Kijkend naar alles wat Sony de afgelopen jaren heeft uitgebracht, is het niet veel soeps. Ze lijken flink de weg kwijt en het hangt van slechte beslissingen in elkaar,......"
Gerucht: 'Venom' start Sony's R-rated superheldenfranchise
"...Mensen die hier zeggen dat de bioscoop ten onder zou gaan als films sneller thuis te bekijken zouden zijn: ik denk dat dat enorm meevalt. Natuurlijk, als films na enkele weken al thuis bekeken kunnen worden, dan zal een deel van de filmfans minder va......"
Filmstudio's zetten bioscopen verder onder druk voor snellere thuis-release
"...Jammer; ik had wel 's willen zien wat Blomkamp zou hebben gedaan met de film. Maar blijkbaar is er gekozen voor alleen Ridley Scott's komende toevoegingen aan de franchise. In mei maar 's kijken wat hij ervan gebakken heeft. Kan Blomkamp aan de slag......"
Neil Blomkamp: Kans op 'Alien 5' is klein
"...Mooi dat de man het blijft proberen. Je zou zeggen dat er in dit tijdperk van superhelden best plek is voor een wat meer unieke, niet-Marvel-of-DC stripheld. Hellboy 3 zou een Deadpool-achtige frisse wind kunnen worden. De franchise heeft niet de bek......"
Guillermo del Toro om tafel over 'Hellboy III'
"...We hebben nu een aantal voorbeelden voorbij zien komen van ongelijke betaling in Hollywood, en ik ben niet overtuigd dat het probleem zozeer in het geslacht zit. Een lagere betaling voor de ene acteur dan de andere zit 'm vaak in: 1. De starpower v......"
Natalie Portman over salarisverschil 'No Strings Attached'

laatste ratings

6,9
The Road (2009)
The Road (2009)
6,6
Dredd (2012)
Dredd (2012)
7,8
Adaptation. (2002)
Adaptation. (2002)

watchlist

geertvdheide heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.