What Happens in Vegas (2008)

Get Lucky.

Een film waarbij je af en toe grijnst, maar die niet zorgt voor tranen van geluk.
play

5,2 details

  • 99 Min
  • Komedie
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
99 Min Verenigde Staten

Een echtpaar blijkt te zijn getrouwd tijdens een dronken nacht. Als de man opeens drie miljoen dollar wint, vindt de vrouw het bij nader inzien toch een goed huwelijk.

Regie
Tom Vaughan
Cast
Cameron Diaz, Ashton Kutcher, Queen Latifah, Zach Galifianakis, Jason Sudeikis, Treat Williams, Dennis Farina, Lake Bell, Krysten Ritter, Rob Corddry, Deirdre O'Connell, Andrew Daly, Ricky Garcia, Michelle Krusiec, Benita Robledo.
Budget
$ 35.000.000
Opbrengst
$ 170.000.000
Release
09.05.2008
Release NL
08.05.2008

Filmtotaal Recensie

Regie: Tom Vaughan | Cast: Cameron Diaz (Joy McNally), Ashton Kutcher (Jack Fuller), Dennis Miller (Judge Whopper), Rob Corddry (Steve “hater” Hader), Lake Bell (Tipper) | Speelduur: 99 minuten | Jaar: 2008

Na een flinke nacht doorzakken in Las Vegas blijken Jack en Joy met elkaar getrouwd te zijn. Wanneer ze elkaar de volgende dag in nuchtere toestand meemaken besluiten de twee het huwelijk onmiddellijk te laten ontbinden. Geïrriteerd, maar opgelucht wil Joy weglopen als Jack zijn laatste muntje in de door haar gebruikte speelautomaat stopt en ze plotseling drie miljoen dollar rijker worden. Wie krijgt het geld? Degene die het muntje in de gleuf gooide of degene van wie het geïnvesteerde geld was? De rechter die hun zaak beoordeelt vindt de vluchtige moderne samenleving maar niets en keurt de vele onbedoelde huwelijken die plaats vinden in het mekka van Amerika dan ook ten zeerste af. Hij besluit ze het geld pas toe te vertrouwen als ze zes maanden lang getrouwd blijven en één keer in de week de huwelijkstherapeut bezoeken.

Verblind door de grote smak geld stemt het stel in met het vreemde plan van de rechter. Als Joy bij Jack moet inwonen is het voor haar wel even wennen aan al dat haar in de badkamer en de smerige sokken op het bed, maar langzamerhand zorgt ze voor een vrouwvriendelijk terrein. Na een moeilijke week met elkaar opgescheept te hebben gezeten, komen ze erachter dat ze de volledige drie miljoen kunnen bemachtigen door de ander overspel te laten plegen. De door haar ingehuurde strippers maken voor hem het getrouwde leven moeilijk en hij besluit haar terug te pakken door haar ex op te bellen, voor wie zij nog steeds een zwak heeft.

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

What Happens in Vegas Nieuwsberichten

Laatste reacties

MovieMazzter

"...Redelijke comedie die lekker wegkijkt. Zal niet lang bijblijven maar er valt genoeg te lachen. Diaz......"

jaime91

"...1 grote teleurstelling deze film. Hij werkt alle cliche's af en doet verder vrij weinig. Hij is bijn......"

Dominootje

"...Ik vindt het een hele leuke film. maar dat komt ook een beetje door Camaron Diaz, zij is mijn favo......"