Deze hilarische komedie op Netflix zorgt voor heel wat blije gezichten

Deze hilarische komedie op Netflix zorgt voor heel wat blije gezichten

What Happens in Vegas doet het goed op de streamer.

De standaard Hollywood-komedies scoren over het algemeen niet zo heel erg goed bij de critici. Toch zijn ze vaak erg vermakelijk voor een groot deel van het publiek. Dat geldt bijvoorbeeld voor What Happens in Vegas die nu de Netflix Top 10 is binnengedrongen.

De komedie komt van regisseur Tom Vaughan (Extraordinary Measures) en wordt door Netflix omschreven als "grappig" en "romantisch". Het duo Cameron Diaz en Ashton Kutcher heeft de hoofdrollen. Je ziet ook Rob Corddry, Lake Bell, Queen Latifah en Treat Williams.

Matige ontvangst
De $35 miljoen kostende komedie, in 2008 goed voor bijna $220 miljoen aan de wereldwijde box office, doet het op Rotten Tomatoes niet zo goed bij zowel de critici als het publiek, met respectievelijk 25 procent op de Tomatometer en 35 procent als Audience Score. De IMDb scoort beter met een 6,1/10 en Moviemeter noteert een redelijke 3,15/5.

FilmTotaal-recent Gunnar van Eenige in zijn recensie met 2 sterren: "What Happens in Vegas is een film zonder duidelijk gezicht. Zo hebben we in het begin de knotsgekke wilde humor en de ijlende montage in Vegas, maar na een tijdje zwakken die af en krijgt de film een romantisch randje dat voor een compleet andere kijkervaring zorgt. Een film waarbij je af en toe grijnst, maar die niet zorgt voor tranen van geluk."

Nu op Netflix
Wil je What Happens in Vegas graag (nog) een keer zien, dan vind je de komedie nu hier op Netflix.


Nadat een dronken nacht in Vegas leidt tot een huwelijk dat ze zich amper herinneren, houden twee vreemden het voor gezien. Totdat een enorme jackpot hen verplicht om samen te zijn.

NieuwsFilm

meest populair