Mirrors (2008)

There Is Evil........On The Other Side

Er is geen ziel, geen noodzaak, alleen maar conventie en een kille werksfeer.
play

5,2 details

  • 110 Min
  • Horror
  • Thriller
  • Verenigde Staten
  • Roemenië
110 Min Verenigde Staten

Kiefer Sutherland als een veiligheidsagent die verwikkeld raakt in een mysterie rondom spiegels die poorten vormen naar een duistere dimensie.

Regie
Alexandre Aja
Cast
Kiefer Sutherland, Paula Patton, Jason Flemyng, Amy Smart, Julian Glover, Cameron Boyce, John Shrapnel, Ezra Buzzington, Tim Ahern, Josh Cole, Mary Beth Peil, Darren Kent, Ioana Abur, Erica Gluck, Aida Doina.
Budget
$ 35.000.000
Opbrengst
$ 72.436.439
Release
15.08.2008
Release NL
18.09.2008
Release DVD
07.04.2009

Filmtotaal Recensie

Regie: Alexandre Aja | Cast: Kiefer Sutherland (Ben Carson), Paula Patton (Amy Carson), Cameron Boyce (Michael Carson), Amy Smart (Angela Carson) | Speelduur: 110 minuten | Jaar: 2008

Wie denkt panisch te zullen worden van elke spiegel waar hij of zij langs loopt na het zien van Mirrors hoeft niet bang te zijn. De plot is zo ver van de realiteit verwijderd dat we ons daar niet druk over hoeven te maken. Toch zijn er naast het standaardspookverhaal genoeg andere redenen om af en toe de ogen dicht te doen. Dat is vooral te wijten aan de regie, de acteurs, het script en nogmaals de regie en het script.

Er is sprake van een standaardhorrorfilm en de karakters zijn klaar om opgeofferd te worden. Check. Een legitieme verantwoording of geloofwaardige reden voor de schrikeffecten is er niet. Check. Er is een slap verhaal dat gepaard gaat met een vervelend melodrama. Check. In de hoofdrol zien we een bekende tv-acteur (of erger nog: een rapper of zangeres) die in een actuele hitserie meespeelt, maar in de filmwereld niet echt aan de bak komt. Dubbel check. Dat ziet er niet goed uit.

videotrailers & clips

alle artikelen (3)

Mirrors Nieuwsberichten

Laatste reacties

MovieMazzter

"...Geen must-see maar in zijn soort een acceptabele film. Het verhaal is redelijk goed al was ik in het......"

hansbeer

"...Wel goeie film die ik wat enger verwachtte, maar dat viel mee, er zitten wel wat gore enge dingen in......"

kevinvdk

"...Ik heb serieus in men broek gescheten van deze film amai heel goede film maar toch mega griezelig ho......"