Body of Lies

Body of Lies (2008)

Trust no one.

Reviews (2)

Glennekeeeee

Avatar

Body of Lies is zeker niet de doorsnee actiethriller waarvan je er 13 in een dozijn hebt maar anders is niet altijd beter. De film start wel sterk, de vaart zit er meteen in en de sterke punten van de film worden dan het best gebruikt, namelijk de telefoontjes (dialogen) tussen Crowe en Di Caprio. Maar na een klein uurtje zakt de film helemaal in. Er worden teveel gekunstelde verhaaltjes opgezet waarvan je al op voorhand weet waar ze naartoe willen. Crowe is uit beeld en Di Caprio heeft geen waardige tegenspelers, ook niet in Mark Strong, die hier best tegenvalt. Nu, Di Caprio kan best een film alleen dragen maar daar is de film duidelijk niet op gemaakt en is er buiten de schitterende cinematografie een tijd niet veel om naar te zien. Het einde is dan best wel voorspelbaar en laat je toch met een wrang gevoel zitten omdat je weet dat met Scott, Di Caprio en Crowe er veel meer uit te halen is dan dit. Anderzijds heb je wel dik 2 uur vermaak achter de rug.

Body Of Lies is een degelijke thriller die bij wijlen het niveau van de topfilms kan raken maar net té vaak inzakt om een uitstekende thriller te zijn. Wel vermakelijk, maar uiteindelijk niet veel meer dan dat.

6/10

Moviespecialist

Avatar

Leonardo DiCaprio is wat mij betreft een van de beste acteurs ooit, maar wat Body of Lies betreft vind ik hem middelmatig spelen.
De film is absoluut niet slecht, maar als je de film vergelijkt met zijn andere films is het wel een van de minste.
De spanning zat wel goed in de film, maar hij wist me gewoon niet zo erg te boeien.
Body of Lies is wat voor mijn betreft een middelmatige film die niet slecht is maar ook niet echt een topper is.

6.5/10