Lady in the Water (2006)

It's in the back yard.

Reviews (2)

Olrik

Avatar

Lady in the Water is een film van M. Night Syamalam en hoewel ik van mening ben dat dit beslist niet zijn slechtste film is kan ik helaas niks anders positiefs verzinnen... Het schijnt gebaseerd te zijn op een sprookje wat hij zijn kinderen altijd vertelde en dat is ook zeer duidelijk te zien. Deze film heeft een zeer slecht uitgewerkt scenario en opmerkelijk slecht acteerwerk. Zelfs Paul Giamatti was niet al te best in deze prent. Waar eerdere film van M. Night als The Sixth Sense en Unbreakable origineel en confronterend waren is Lady in Water eerder een slap fantasie aftreksel dat ik aan niemand aanraad om te zien. Alsjeblieft, maak opnieuw een goede film...

3.0 / 10

mijack1985

Avatar

Dit is idd een ondergewaarde film. Denk dat de meesten een verkeerd verwachtings patroon hadden bij deze film. Net als bij The Village, die hoorde niet eng te zijn, maar ging over het controle houden en bedriegen van een populatie.

De boodschap (bezitdrang van de mens e.d.) is interessant/ duidelijk en de muziek van James Newton Howard ook prachtig. T+)

Lady in the Water is een sprookje en daarin is alles mogelijk