mijack1985 Avatar

mijack1985

Laatste reviews

Lady in the Water(2006)

"...Dit is idd een ondergewaarde film. Denk dat de meesten een verkeerd verwachtings patroon hadden bij deze film. Net als bij The Village, die hoorde..."

Laatste reacties

"...Gisteren gezien, topfilm hoor. Hoewel het Cap zijn film is, vond Bucky, Black Panter toch veel cooler. Qua moves en vechten stalen zij de show. En Crossbones zijn skills en moves waren ook strak. Spidey en Antman stalen wat mij betreft de show......"
Captain America: Civil War
"...[quote=benjamin]Ziet er best wel prettig gestoord uit en dat kan wel eens goed meevallen. Denk dat we nu ook met zekerheid kunnen zeggen dat niet alle geestige passages in de vorige trailer zaten... En aan de mensen die problemen hebben met verwij......"
Krankzinnige Blitz-trailer 'Suicide Squad'!
"...Allemaal nieuwe beelden grotendeels en nog steeds geen idee hebben waar de film over gaat. Wie tegen wie, wat is Joker's rol. Batman's aandeel. Nog kleine 4 maanden wachten. Ik kijk er naar uit. Ps, moet bij elke artikel al het negatieve van BvS w......"
Krankzinnige Blitz-trailer 'Suicide Squad'!
"...Uitstekende film, zeker voor comic book readers. Maar als je niet weet wat een "motherbox" is. Of The Dark Knight Returns, Justice League War, Death of Superman of Flashpoint heb gelezen, dan lijkt het verhaal van BvS wat warrig. Jesse als Lex he......"
POLL: 'Batman v Superman: Dawn of Justice' de juiste aftrap?
"...[quote=CaptainCab]Maar benoemde kritieken als een plot die van de hak op de tak springt, voortdurend geforceerde setups voor Justice League voorgeschoteld krijgen, een overacterende Jesse Eisenberg wiens karakter geen motivatie lijkt te hebben en een......"
Wankele recensies doen niets aan monsteropening 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

laatste ratings

7,5
3:10 to Yuma (2007)
3:10 to Yuma (2007)
7,2
Runaway Train (1985)
Runaway Train (1985)
7,9
The Wrestler (2008)
The Wrestler (2008)
7,1
Welcome (2009)
Welcome (2009)

watchlist

mijack1985 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.