JCVD (2008)

The biggest fight of his life

Reviews (3)

Dr. Strangelove

Avatar

Prachtige prent waarmee een oude (want 47) JCVD afrekent met zijn verleden en de last torst van een (naderend) einde van zijn carriere en het dreigende verlies van de voogdij over zijn dochter.

Inventief verhaal, zeer goed en met veel humor gefilmd waarbij je een paar keer op het verkeerde been wordt gezet.
Prachtige soundtrack ook waarbij ze verschillende stijlen uitstekend toegepast hebben.

Ik hoopte dat het zijn werkelijk ouders waren in de film maar dat was helaas niet het geval... Smiley face

Een grote verrassing maar: De beste film met Jean-Claude van Damme !
JC lives !

De film heeft dramatisch gescoord aan de kassa en (zeker) voor deze keer had ik alleen voor het lef om zoveel zelfspot te tonen veel meer gegund.

Tarkus

Avatar

Jean-Claude Van Damme mag dan al behoorlijk acteren in deze prent, mij sprak het totaal niet aan.
Ik vond het geheel een saaie bedoening.
Ik ben al geen liefhebber van Franse (oftewel Franstalige) filmen, op enkele uitzonderingen na, en deze was dus ook niet iets waar ik opgetogen van ben.
Zijn Amerikaanse filmen mogen dan meer op actie gericht zijn en minder inhoud hebben wat betreft scenario, maar toch zie ik dat nog liever dan deze prent.
Neen, not my cup of thee dit... :(

Languh

Avatar

Erg mooie film waar Jean claude een geloofwaardige rol speelt die je gek genoeg toch nooit zo gauw van hem verwacht. De cinematografie vind ik zelf ook wel erg mooi, dat erg voor sepia-achtige kleuren is gekozen geeft de film toch net wat extra sfeer, alhoewel die hoge lichten van mij soms wat minder had gemogen. De humor zou ik toch nog steeds als iets typisch belgisch kunnen noemen en daardoor vind ik het niet heel erg voor wat de film nu is geworden. Zeker het tussenstukje waar hij even als het ware buiten de film stapt geeft de film extra waarde