Languh Avatar

Languh

Laatste reviews

Skyline(2010)

"...Naar mijn idee is er een verhaal om de CGI verzonnen ipv andersom.. 3/10 CGI ziet er goed uit, maar verhaal hoef je het niet voor te doen. Voor mij..."

Pandorum(2009)

"...Zojuist heb ik de Scifi/Horror film Pandorum gezien en dit is voor mij sinds Event Horizon echt weer een zeer vermakelijke film in vergelijkbare..."

Rescue Dawn(2006)

"...Erg goede film.. vooral het camerawerk vind ik om van te spreken, je herkent er wel een beetje de documentairestijl in. Er zorgvuldig gekozen shots,..."

Caché(2005)

"...Zeer goede film. Het is wel een film die je moet liggen, want je kan er wel van in slaap vallen als je er niet in zit. Het is soms wel goed opletten,..."

JCVD(2008)

"...Erg mooie film waar Jean claude een geloofwaardige rol speelt die je gek genoeg toch nooit zo gauw van hem verwacht. De cinematografie vind ik zelf..."

Laatste reacties

"...Te gelikte film en camerawerk vond ik te aanwezig... niet mijn soort film in ieder geval..."
The Three Musketeers
"...Dat deze als film zijnde op nederlandse tv verschijnt vind ik wel grappig, want het was eerst een serie :)..."
Halo 4: Forward Unto Dawn
"...Het origineel is beter!!! veel beter einde ook. Teveel hollywood van gemaakt :(..."
The Experiment
"...Transformers was het mooiste geweest als de nadruk op de transformers zelf lag en niet op de mensen, want daar heb ik toch geen interesse in..."
Transformers
"...Jammer genoeg zie je het verhaal wel een beetje aankomen. dokter komt aan, raakt verleid, gaat eerst ok, dan slecht... verder prima film..."
The Last King of Scotland

laatste ratings

watchlist

Languh heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.