Languh Avatar

Languh

Laatste reviews

Skyline(2010)

"...Naar mijn idee is er een verhaal om de CGI verzonnen ipv andersom.. 3/10 CGI ziet er goed uit, maar verhaal hoef je het niet voor te doen. Voor mij..."

Pandorum(2009)

"...Zojuist heb ik de Scifi/Horror film Pandorum gezien en dit is voor mij sinds Event Horizon echt weer een zeer vermakelijke film in vergelijkbare..."

Rescue Dawn(2006)

"...Erg goede film.. vooral het camerawerk vind ik om van te spreken, je herkent er wel een beetje de documentairestijl in. Er zorgvuldig gekozen shots,..."

Caché(2005)

"...Zeer goede film. Het is wel een film die je moet liggen, want je kan er wel van in slaap vallen als je er niet in zit. Het is soms wel goed opletten,..."

JCVD(2008)

"...Erg mooie film waar Jean claude een geloofwaardige rol speelt die je gek genoeg toch nooit zo gauw van hem verwacht. De cinematografie vind ik zelf..."

Laatste reacties

"...Vind het een beetje soort tom cruise... alsmaar in dezelfde soort films, maar dan nog irritanter... alsmaar zo'n irritant ventje..."
Shia LaBeouf meest rendabele acteur
"...Dit is zo raar RIP..."
Antonie Kamerling overleden
"...Misschien wel robin :P..."
Eerste nieuwe casting Batman 3 een feit!
"...Iemand die aan een deel 7 begint brengt mij aan twijfels ja. Ik heb die niet gezien nee, wat maakte deze anders?..."
Opnames derde 'Star Trek' over een maand van start

laatste ratings

watchlist

Languh heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.