Dr. Strangelove Avatar

Dr. Strangelove

Laatste reviews

JCVD(2008)

"...Prachtige prent waarmee een oude (want 47) JCVD afrekent met zijn verleden en de last torst van een (naderend) einde van zijn carriere en het..."

Angels & Demons(2009)

"...Het is een cliche maar het boek is echt stukken beter dan de film... De film heeft het verhaal van het boek op diverse punten aangepast. Dat maakt..."

Eraserhead(1977)

"...Geweldige film maar wel erg weird en behoorlijk vaag. Inderdaad een film die zich als een soort van nachtmerrie voorkruipt. Probeer niet teveel te..."

Jesus Christ Superstar(1973)

"...En nu, alweer 2 jaar later, kan men beide Godeszonen op diverse manieren 'genieten' en de verschillen aanhoren en aanzien. The Passion of the Christ..."

The Singing Detective(2003)

"...Film naar het beroemde Dennis Potter en gemaakt naar de eveneens beroemde BBC serie the Singing Detective. Ondanks dat ik deze film gekeken heb met..."

Laatste reacties

"...Het staat er inderdaad behoorlijk ongelukkig en bovendien heeft het geen prominente plaats verworven op de homempage van FT. Wat in geval van een tijdelijke oplossing - zoals hier het geval is - niet ongepast is...."
FT Forum weer online
"...Hilarische grappen van verschillende personen? Er zat zeker wat humor in de film maar hilariteit heb ik toch echt niet bespeurd in twee kijkrondes. Wie helpt mij hiermee?..."
The Ghost Writer
"...Oh die arme ouders met hun bloedjes van kinderen en de tere zieltjes daarvan ! Kom op ! Zit niet zo ongelofelijk te zeiken ! Gottverdomme, ik vertrouw Ken en Barbie al jaaaaaren niet meer sinds Chucky mijn jeugd totaal verknalde. Ben ik sind......"
Eerste klachten SINT zijn een feit!
"...Oh ja, dat donkere mannetjes op straat als het niet begin december is ook eerder collecteren dan (snoep) uitdelen is ook een alledaagse realiteit waar de Kindertjes van Nederland aan moeten wennen. Me dunkt ! Een kritische blik jegens je omgeving......"
Eerste klachten SINT zijn een feit!
"...Wat een bagger! Ik moet zeggen dat ik zelfs Waterworld beter vind. Tuurlijk, blik.op oneindig en verstand verwijderd en kijken maar. Genoeg actie, geweld en bizarre voertuigen en dito wapens maar het verhaal is echt kil en ik haat deze Mad Max d......"
Mad Max: Fury Road

laatste ratings

watchlist

Dr. Strangelove heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.