Dr. Strangelove Avatar

Dr. Strangelove

Laatste reviews

JCVD(2008)

"...Prachtige prent waarmee een oude (want 47) JCVD afrekent met zijn verleden en de last torst van een (naderend) einde van zijn carriere en het..."

Angels & Demons(2009)

"...Het is een cliche maar het boek is echt stukken beter dan de film... De film heeft het verhaal van het boek op diverse punten aangepast. Dat maakt..."

Eraserhead(1977)

"...Geweldige film maar wel erg weird en behoorlijk vaag. Inderdaad een film die zich als een soort van nachtmerrie voorkruipt. Probeer niet teveel te..."

Jesus Christ Superstar(1973)

"...En nu, alweer 2 jaar later, kan men beide Godeszonen op diverse manieren 'genieten' en de verschillen aanhoren en aanzien. The Passion of the Christ..."

The Singing Detective(2003)

"...Film naar het beroemde Dennis Potter en gemaakt naar de eveneens beroemde BBC serie the Singing Detective. Ondanks dat ik deze film gekeken heb met..."

Laatste reacties

"...Het is een vrijwel letterlijke remake en heeft daardoor weinig tot geen verassingen. Toch is het nieuwe jasje wel van modernere snit waardoor het toch zeker geen slechte(re) film oplevert. Hoofdpersonen bevallen mij meer en de cinematografie en ge......"
The Omen
"...Absoluut ! Spanningonberend niemendalletje. Alleen leuk voor mensen die bang zijn voor open water...."
Open Water
"...Da's dan vraiment uiterst spijtig !..."
The Passion of the Christ
"...Nou deze quote dan nog maar: [i]"Maybe he'll understand this. YOU SEE WHAT HAPPENS, LARRY! YOU SEE WHAT HAPPENS?! THIS IS WHAT HAPPENS WHEN YOU FUCK A STRANGER IN THE ASS! HERE'S WHAT HAPPENS, LARRY! THIS IS WHAT HAPPENS WHEN YOU FUCK A STRANGER......"
The Big Lebowski

laatste ratings

watchlist

Dr. Strangelove heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.