Jonah Hex (2010)

Reviews (3)

jaime91

Avatar

Een lekker mokkel,een goede schurk,een anti held en af en toe een leuk grapje en aardige actiescenes alles wat je nodig hebt om een krappe anderhalf uur redelijk vermaakt te worden. John Malkovich heeft al vaker bewezen een fijne badguy neer te kunnen zetten,hij is daarbij ook een ontzettend goede acteur dus dat zit wel goed. Hetzelfde geld voor Josh Brolin ook een prima acteur. Ik vraag me dan ook af waarom beide mannen voor deze film gekozen hebben, ze halen eruit wat eruit te halen valt maar kunnen veel beter dan dit. Michael Fassbender duikt overigens ook nog even op als 1 van Malkovich zijn mannetjes en doet het ook verdienstelijk. Megan Fox moet vooral lekker zijn en ook zij doet wat van haar verwacht wordt dus aan de acteurs ligt het niet dat de film verder niet veel om het lijf heeft. Gelukkig duur ie precies lang genoeg om zodat je je niet gaat vervelen.

Conclusie: Dom vermaak is precies de juiste omschrijving hiervoor. Heb veel betere films met een soortgelijk verhaal gezien. De actiescenes zijn oke maar vallen af en toe ook wat tegen,net als de grappen. Een film die leuk is voor 1x maar die je daarna ook nooit meer hoeft te zien. Zowel Brolin als Malkovich kunnen beter dan dit,het is dan ook zonde dat zij hier ja tegen hebben gezegd.

Tarkus

Avatar

Geen hoogvlieger deze film, maar toch voldoende actie.
Dat de film geen hoogvlieger is, ondanks de grote namen in de cast, heeft veel te maken denk ik met de vele té donkere scènes in de film. Op sommige momenten zie je amper nog iets wat het wel zeer moeilijk maakt om het verhaal nog te kunnen volgen.
De film is soms wel leuk, maar ik vind niet dat horror en western, althans niet in deze prent, samengaat.
Wel een zeer goede soundtrack heeft de film, alleen daarvoor al zou je hem moeten bekijken.

Ramsz

Avatar

Beetje zuur hierboven mij. Ik vond het een prima actiefilm.
Deed me echt denken aan de wat oudere actiefilms uit de jaren 90.
Het soort waar je als klein kind de zaterdagavond stiekem mee doorbracht.. alleen nu dan in een 21e eeuw uitvoering.

De geteisterde held die wraak zoekt bij de verscholen badguys en hun leider. Standaard verhaal, de film wordt niet opnieuw uitgevonden en als je op zoek bent naar diepzinnigheid zoek dan vooral verder.

De cast is prettig, met name de hoofdrolspeler. Veel actie, veel geweld, en wat drama hier en daar. De gfx waren cool. Het gejank mocht wel wat minder. Een 6.2 voor de moeite