Ramsz Avatar

Ramsz

Laatste reviews

The Last Airbender(2010)

"...Ik heb geen begrip voor critici van The Last Airbender. Een gigantische negatieve-media-hype werd er gecreerd nadat hij in de zalen draaide, en met..."

Jonah Hex(2010)

"...Beetje zuur hierboven mij. Ik vond het een prima actiefilm. Deed me echt denken aan de wat oudere actiefilms uit de jaren 90. Het soort waar je als..."

Laatste reacties

"...[quote=BatMotor]Goh! dit ziet 'r ook al niet zo bijzonder uit.JJ Abrams van zijn films heb ik ook geen hoge pet op eigenlijk.Hij is degene die MI3 heeft verziekt met z'n kitsch kleur contrasten en een TE typisch veramerikaanst verhaal.Nee Abrams hou......"
Super 8 Super Bowl Spot!
"...[quote=jochemb]Gaat dit dan misschien de beste trilogy ooit gemaakt worden.[/quote] Dit is toch al het 7e deel in de reeks? Eerst is uit 1989 volgens mij.. toen was Tim Burton de gelijke van Nolan. Verder: IMAX !! IMAX !! IMAX !! I......"
"Het script van The Dark Knight Rises is fenomenaal!"
"...Moet dit nou jongens? Ik hoop dat 't wat wordt...."
The Thing
"...[quote=stuntmanMike]Wat was er mis met de originele Judge Dredd-film???!! Heb 'em onlangs weer eens gezien en vond hem wederom erg goed te pruimen :)[/quote]..."
Foto: Dredd in kostuum op zijn Lawmaster bike
"...Uh, over vage berichten gesproken.. wat is het nou? Wel of niet? Er kwamen vlindertjes in mn buik na het lezen van dit nieuws :$ [b]EDIT[/b]: Some people were taking the blue pills. The past weekend, many web sites reported actor Keanu......"
The Matrix 4 & 5 in 3D aanstaande?

laatste ratings

watchlist

Ramsz heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.