Lesbian Vampire Killers (2009)

Two no-hopers. One cursed village. One hell of a night!

Een aardige potpourri over lesbische vampiers, die weliswaar niet hilarisch is, maar waar je wél met een gerust hart je tanden in kan zetten.
play
88 Min

Terwijl hun vrouwen onder een vloek van een stel lesbische vampieren verkeren, sturen hun mannen twee onwetenden mannen uit Wales op hen af. Dit bij wijze van offer aan hen en om zodoende de vloek te kunnen breken...

Regie
Phil Claydon
Cast
James Corden, MyAnna Buring, Paul McGann, Silvia Colloca, Mathew Horne, Emer Kenny, Susie Amy, Emma Clifford, Louise Dylan, Lucy Gaskell, Travis Oliver, Vera Filatova, Ashley Mulheron, Margarita Hall, John Pierce Jones.
Release
20.04.2009
Release NL
30.07.2009
Release DVD
03.11.2009

Filmtotaal Recensie

Regie: Phil Claydon | Cast: James Corden (Fletch), Mathew Horne (Jimmy), MyAnna Buring (Lotte), Silvia Colloca (Carmilla), Paul McGann (Vicar) | Speelduur: 88 minuten | Jaar: 2009

Sommige films behoeven na het horen van de titel geen nadere uitleg over de inhoud. is zo’n film. Toen actrice MyAnna Buring werd benaderd voor een rol in deze film, dacht ze aanvankelijk dat ze in de maling werd genomen. En wie kan haar dat kwalijk nemen? Een film over lesbische vampiers, wie verwacht nou dat dat gaat werken? Toch besloot ze het script tot zich te nemen en tegen haar eigen verwachtingen in, stond ze een paar maanden later als Zweedse toerist vrouwelijke bloedzuigers te doden. Het resultaat is een film die gretig uit de kolderieke horrorkomedie lijkt te tappen.

Jimmy Maclaren is een loser van de bovenste plank. Zijn vriendin dumpt hem om de haverklap, om vervolgens weer bij hem terug te komen. Met Fletch, een vriend van Jimmy, gaat het al niet veel beter. Als clown heeft hij een kindje geslagen en is daarom ontslagen. Terwijl de twee zich bezatten in een bar, krijgt Jimmy opeens het idee om een wandeltocht te maken om er even tussenuit te knijpen. Door een onfortuinlijke speling van het lot belanden de twee in een dorp, waar het van meet af aan al niet pluis blijkt te zijn. De naïeve en door vrouwenschoon gedreven Fletch kan zich er maar amper druk om maken. Wanneer de twee ‘s nachts bij een groep buitenlandse studentes belanden in een bouwvallig huisje in de bossen, gaat het mis. Het dorp blijkt vervloekt en niet lang nadat ze dat hebben ontdekt, worden ze belaagd door vampiers. Lesbische vampiers.

videotrailers & clips

alle artikelen (4)

Lesbian Vampire Killers Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Lesbian Vampire Killers

acties