A Perfect Getaway

A Perfect Getaway (2009)

Let The Games Begin.

discussie

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rorschach

Avatar

Volgens mij klopt het allemaal wel sommige eerder reacties van het 'pasgetrouwde' stel lijken misschien wat vreemd, maar ik denk dat ze gewoon heel goed in hun rol zaten.. ze lijken me er psychotisch genoeg voor in ieder geval.

kevinvdk

Avatar

Ik heb deze op blu ray die film klopt langs geen kanten amai amai amai 6/10

kevinvdk

Avatar

Roger "Mooie opnames, maar het verhaal en de vertolkingen vallen wat tegen. eigenlijk klopt de verhaallijn ook niet echt, als je de hele film hebt uitgekeken."


volledig mee eens het klopt langs geen kanten

Roger

Avatar

Mooie opnames, maar het verhaal en de vertolkingen vallen wat tegen. eigenlijk klopt de verhaallijn ook niet echt, als je de hele film hebt uitgekeken.

WeWereWarned

Avatar

Help, ik snap het doel van die moorden niet :o x)

Nicole@live

Avatar

Gisteren gezien, maar vond hem wat langdradig en ik hou wel van een einde waarvan je het niet ziet aankomen, maar toch een beethe flauw.

setheelen

Avatar

Vanmiddag deze film gezien, en ook al kwam deze film traag op gang en wist ik eigenlijk totaal niet waaraan ik me moest verwachten aangezien de trailer echt slecht was, vond ik deze film héél erg leuk Smiley face
oké, ik had plot ook door net voor ze het helemaal begonnen uit te leggen, maar juist daarom vond ik het een geslaagde film!! zeker een aanrader, just sit back and relax.. ;)

PasMaNNi

Avatar

Mooie opnamens, een van de weinig geslaagde films die over een paar koppels gaan die te maken krijgen met moorden...