Roger Avatar

Roger

Laatste reviews

Het meisje met den blauwen hoed(1934)

"...Een Nederlands tijdsdocument, film kostte tonnen en dat was voor die tijd meer dan de hoofdprijs. Montagewerk is nog echt knip en plakwerk, ook het..."

Cloud Atlas(2012)

"...Ongelooflijk mooie film. De beelden een 10, de prestaties van de acteurs zijn fenomenaal, soundtrack is aansluitend, ik zou zeggen een nieuw..."

Oeroeg(1993)

"...Goede verfilming van het boek van Hella Haasse, daarbij in het achterhoofd houdend dat het een kinderboek is vanuit het gezichtspunt van kinderen..."

The Anderson Tapes(1971)

"...Een kijk op een wereld waarin overal camera's hangen om je te filmen, niet echt vreemd anno 2011, maar in 1971 nog vrij 'toekomstmuziek'. Walken in..."

The Informers(2009)

"...Vanaf de openingsscene staat de jaren tachtig muziek in de film met New gold dream van Simple Minds. mooie scenes gespeeld door Kim Basinger en..."

Laatste reacties

"...Mel Gibson is idd terug waar hij tien jaar geleden was gebleven voordat (Joods) Hollywood hem uitspuwde. De humor, de actie, de grappen, alles wat men gewend is van een 'goede' -Mel Gibson- film. Na The Beaver is dit een verademing, geheel in de s......"
How I Spent My Summer Vacation
"...Sterke rollen van de hoofdrolspelers. Mark Ruffolo die zich in een gezin staat te mengen omdat hij de biologische vader is van de kinderen, maar eigenlijk geen deel uitmaakt van dat gezin, en dat wordt pijnlijk duidelijk gemaakt. Goed verhaal, moo......"
The Kids Are All Right
"...Waargebeurd verhaal. Sterke rollen van de hoofdrolspelers en McCoughaney in een leuke bijrol. Mclaine laat weer zien wat ervarin in het acteervak is en Black weet 'integer' de rol van slaafje neer te zetten. Het verhaal stelt niet veel voor, maar de......"
Bernie
"...Een paar mooie beelden. De film is langdradig, het lijkt of het intro de hele film aan het duren is waarna ze de actie even voor -net voor- de aftiteling tonen. Het acteerwerk is slecht en ook Halle Berry kan met haar 'pretty looks' de film niet redd......"
Dark Tide
"...[quote=Frietgezicht]Goh,50 Cent afkraken,dan hoor je er wel bij ja,sterke review/mening,die kun je al geven zonder de film te zien. Recensie Bombardement: Jan Smit is slecht dus slechte film,punt.(zoiets dus)[/quote] Dat was niet wat ik schreef......"
Freelancers

laatste ratings

watchlist

Roger heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.