WeWereWarned Avatar

WeWereWarned

Laatste reviews

Salt(2010)

"...Mooie film! Goede actie, misschien een beetje te weinig, maar ik heb de eerste dag gaan kijken in de Kinepolis in Kortrijk (België), maar daar toonden..."

The Twilight Saga: Eclipse(2010)

"...Gisteren gaan kijken op de Twilight Night :D Ik vind hem het mooist van de drie, en néé ik ben niet zo'n Twilight-freak tienermeisje. Meer actie in..."

Inglourious Basterds(2009)

"...Ik schrik van jullie goede reacties en daarom schaam ik mij eigenlijk om te zeggen dat ik dit zo een slechte film vond! Het acteerwerk was..."

Laatste reacties

"...[quote=setheelen]ik moet als Belg toegeven - ik vond deze film echt verschrikkelijk saaaaaaaai!!!! wtf was dit, een hoopje marginalen volgen in een film, en die hoofdrolspeler - wat een zeikerd! er werd hier in België zoveel commotie om gemaakt en de......"
De helaasheid der dingen
"...[quote=benjamin]Waarom nu een spoiler zetten voor een lidwoord? Voor de rest een geweldig mooie film, misschien een beetje traag, maar als het einde je niet pakt, heb je geen hart.[/quote] Haha! FAIL...."
Brokeback Mountain
"...Ik heb deze gezien op de Halloween Night en alhoewel je hem zeker geen horror mag noemen, vond ik het een zeer geslaagde film!..."
Buried
"...God, that was the most horrifying movie I've ever seen!..."
[Rec]
"...Za-lig!..."
Resident Evil: Afterlife

laatste ratings

4,7
Ken Park (2002)
Ken Park (2002)
7,4
Source Code (2011)
Source Code (2011)
7,4
El orfanato (2007)
El orfanato (2007)
6,5
Unknown (2011)
Unknown (2011)

watchlist

WeWereWarned heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.