Salt (2010)

Salt Kills.

Reviews (4)

Glennekeeeee

Avatar

Redelijke actiefilm die vooral staande blijft dankzij de (zeker op dat moment) imens populaire en hier sterk spelende Angelina Jolie. de film heeft een leuk verhaal dat best nog goed is uitgewerkt. vooral het eerste deel was topamusement waarbij de actie nooit stilviel en de ene achtervolging de andere opvolgde en toch steeds voor genoeg variatie zorgde. ook Schreiber was goed gecast al had de relatie tussen die twee nog beter uitgediept kunnen worden. het einde is misschien niet het beste van de film maar is wel genoeg om tevreden mee te zijn. de deur stond open naar sequels en die zullen we hoogstwaarschijnlijk niet krijgen. Misschien beter zo want salt is een goed opzichzelfstaande film die enkel boven het gemiddelde uitsteekt door een vrouwelijke hoofdacteur die het ook nog eens minstens evengoed doet dan een man het zou doen. wie zegt dat actiefilms met vrouwen niet scoren? kies de juiste en je hebt prijs ;)

Tarkus

Avatar

Ben een beetje verbaasd van de lage scores die deze film krijgt, ik vond hem anders wel best geslaagd.
Het is geen topscenario, maar ken er toch slechtere, en ik heb me met dit verhaal best vermaakt, het was boeiend van begin tot einde, met soms onverwachte wendingen.
En het open einde is wellicht ook de kans op een vervolg.. wie weet, van mij mag het, ik zie Angelina Jolie wel graag de stoere meid uithangen, als kan ze wel alle genres aan, dat heeft ze al voldoende bewezen.

marcjeb

Avatar

In geen tijde zo'n slechte film gezien.

Weet niet onder wat voor genre dit valt.. maar met jolie leek het wel een fantasie film.

De special effects en stunts waren zo nep.. kijk bijvoorbeeld hoe ze springs uit een rijdende trein... normaal door de druk zou je naar achter vliegen, zij komt precies waar ze wil.. of een granaat die af gaat en alle mensen zijn dood en ze liggen er prachtig bij geen bloed geen zwarte vlek op de grond... Vreselijk dit.

Ben blij dat ik er niet voor naar de bios ben geweest Smiley face

Eigenlijk zou ik de spoilers ook moeten zeggen, maar ik bespaar jullie die dan wel.

WeWereWarned

Avatar

Mooie film! Goede actie, misschien een beetje te weinig, maar ik heb de eerste dag gaan kijken in de Kinepolis in Kortrijk (België), maar daar toonden ze delen van de film niet, dat je wel kan zien in de trailer, zoals de 'seksscène', de scène dat ze een eed aflegt en het zinnetje 'you got me' heeft ze ook nooit gezegd, en ik denk dat er nog meer zijn ..