marcjeb Avatar

marcjeb

Laatste reviews

Salt(2010)

"...In geen tijde zo'n slechte film gezien. Weet niet onder wat voor genre dit valt.. maar met jolie leek het wel een fantasie film. De special..."

Percy Jackson and the Lightning Thief(2010)

"...Het begin was nog spannend met goede effects. Totdat Percy naar dat zogenaamde traingskamp ging.. plastic zwaardjes en schilden, dat is toch geen..."

The Uninvited(2009)

"...Ik geef de film een 4 en geen 3... dit omdat het einde toch wel erg sterk was, waardoor ik heel erg over de film ging nadenken en sommige stukken..."

2012(2009)

"...Vind het zo grappig he, dat mensen een 1 durven te geven voor zon groot spektakel als dit.. Ben benieuwd waar die op oordelen ?? Willen ze het cijfer..."

Kill Bill: Vol. 1(2003)

"...Ging wel, Als je van slap ouwehoere en neppe aktie/slachten en vooral veel fantasie hou, dan is dit een film voor jou Iedereen speelde zijn rol..."

Laatste reacties

"...Tijd geleden dat ik hier voor het laatst ben geweest. Wilde eigenlijk alleen even zeggen dat de site er uit ziet als een rommeltje. Ik zit op de computer maar het is alleen geoptimaliseerd voor tablet en smartphone. Verder niks mis met jullie artikel......"
Special: Alle aankomende live-action Disney-sprookjes
"...Dit ziet er toch uit als een zielig kinder zooitje ala jetix programma. Not done. Was al geen fan van de nieuwe x-men. Vind nog steeds 1 tm 3 veeeel beter...."
Zeven helden op 'DEFEND'-poster 'X-Men: Apocalypse'
"...Ik vind het mooi gemaakt, eindelijk een acteur die het personage Hitman er goed uit laat zien !! Verder ziet het er trouwens behoorlijk grappig uit allemaal. Van Kinky feestjes houden ze daar wel van volgens mij...."
Nieuwe kostuums onthuld op promomateriaal 'X-Men: Apocalypse'
"...Ze horen ook gewoon op de BET Awards thuis. Smerige jankerds. De Oscars is een niveautje te hoog voor hun...."
Will Smith zal ook niet aanwezig zijn tijdens de Oscars
"...Behoorlijk jammer want ik vond het al een goede reboot. 1 + 2 & Genisys. zijn voor mij de terminator films !! mooie loop om deze te bekijken. Eigenlijk is dit een goede afsluiter van een trilogie :P..."
'Terminator: Genisys' toch niet geboorte trilogie

laatste ratings

watchlist

marcjeb heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.