marcjeb Avatar

marcjeb

Laatste reviews

Salt(2010)

"...In geen tijde zo'n slechte film gezien. Weet niet onder wat voor genre dit valt.. maar met jolie leek het wel een fantasie film. De special..."

Percy Jackson and the Lightning Thief(2010)

"...Het begin was nog spannend met goede effects. Totdat Percy naar dat zogenaamde traingskamp ging.. plastic zwaardjes en schilden, dat is toch geen..."

The Uninvited(2009)

"...Ik geef de film een 4 en geen 3... dit omdat het einde toch wel erg sterk was, waardoor ik heel erg over de film ging nadenken en sommige stukken..."

2012(2009)

"...Vind het zo grappig he, dat mensen een 1 durven te geven voor zon groot spektakel als dit.. Ben benieuwd waar die op oordelen ?? Willen ze het cijfer..."

Kill Bill: Vol. 1(2003)

"...Ging wel, Als je van slap ouwehoere en neppe aktie/slachten en vooral veel fantasie hou, dan is dit een film voor jou Iedereen speelde zijn rol..."

Laatste reacties

"...Dankzij Johnson het cijfer nog kunnen verdubbelen naar een 2. Wat een rampzalige film ;)..."
San Andreas
"...Ik zou in het vervolg van Genisys wel willen zien dat Arnold de badguy gaat spelen. Dat maakt de film een stuk minder voorspelbaar en best wel spannend lijkt mij...."
Terminator Genisys
"...Vanavond de film mogen aanschouwen !! Geweldige actie film !! De film was één en al adrenaline!! De film had van mij langer mogen duren. Het leek wel 1 grote actie scene, alleen eentje die niet verveelde...."
Mad Max: Fury Road
"...Ik vond het best een spannende film. Je moet er denk ik ook van houden. een 8...."
A Walk Among the Tombstones
"...De schredder was to much ! Verder was de film topvermaak. Ben blij dat er een vervolg komt !!!..."
Ninja Turtles

laatste ratings

watchlist

marcjeb heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.