marcjeb Avatar

marcjeb

Laatste reviews

Salt(2010)

"...In geen tijde zo'n slechte film gezien. Weet niet onder wat voor genre dit valt.. maar met jolie leek het wel een fantasie film. De special..."

Percy Jackson and the Lightning Thief(2010)

"...Het begin was nog spannend met goede effects. Totdat Percy naar dat zogenaamde traingskamp ging.. plastic zwaardjes en schilden, dat is toch geen..."

The Uninvited(2009)

"...Ik geef de film een 4 en geen 3... dit omdat het einde toch wel erg sterk was, waardoor ik heel erg over de film ging nadenken en sommige stukken..."

2012(2009)

"...Vind het zo grappig he, dat mensen een 1 durven te geven voor zon groot spektakel als dit.. Ben benieuwd waar die op oordelen ?? Willen ze het cijfer..."

Kill Bill: Vol. 1(2003)

"...Ging wel, Als je van slap ouwehoere en neppe aktie/slachten en vooral veel fantasie hou, dan is dit een film voor jou Iedereen speelde zijn rol..."

Laatste reacties

"...''Er verschenen namelijk drie nieuwe films en dat is meer dan we gewend zijn. '' Hoe sad klinkt dit dan.. En wat voor ''films'' ook.. Oke Big is een leuke ouwe film...."
Disney+ voegde deze 3 nieuwe films toe afgelopen week
"...Die gaan het heel zwaar krijgen. James bond zal het ook niet redden na de slechte cijfers van Tenet. 12 november is James bond aan de beurt, in deze week komen ook de nieuwe consoles op de markt, dus daar gaat al het geld en vooral tijd naar toe. ..."
Bioscopen bang voor 'groot en acuut probleem' [UPDATE]
"...En wanneer komt ie op HBO dan ..."
Opvallend: 'The New Mutants' op HBO en niet Disney+
"...1.The two towers Je zit midden in het verhaal, hele vette veldslag, de ents, verschillende verhaallijnen. 2.The Fellowship of the Ring Het begin, introductie, de grot met de balrog, en de groep die uit elkaar valt. 3.The Return of the King Je gaat h......"
Alle 'Lord of the Rings' en 'The Hobbit'-films gerangschikt!
"...Sad lives matter.. Wat een verschrikking. Ik zou me als ik bij de minder gerepresenteerde groep hoor toch altijd het volgende blijven afvragen; Heb ik iets bereikt door medelijden of eigen kracht...."
Vanaf 2024 draait de Oscar voor 'beste film' om diversiteit

laatste ratings

watchlist

marcjeb heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.