WeWereWarned Avatar

WeWereWarned

reacties

  • [quote=setheelen]ik moet als Belg toegeven - ik vond deze film echt verschrikkelijk saaaaaaaai!!!! wtf was dit, een hoopje marginalen volgen in een film, en die hoofdrolspeler - wat een zeikerd! er werd hier in België zoveel commotie om gemaakt en de zalen waren constant uitverkocht (niet moeilijk als je bij elk artikel i.d. winkel gratis tickets voor deze film kreeg.. ik vond het echt een verschrikkelijke film die precies 4u duurde.[/quote] Volledig met je eens! Verplicht moeten kijken in school ;)

    als reactie op de film De helaasheid der dingen

  • [quote=benjamin]Waarom nu een spoiler zetten voor een lidwoord? Voor de rest een geweldig mooie film, misschien een beetje traag, maar als het einde je niet pakt, heb je geen hart.[/quote] Haha! FAIL.

    als reactie op de film Brokeback Mountain

  • Ik heb deze gezien op de Halloween Night en alhoewel je hem zeker geen horror mag noemen, vond ik het een zeer geslaagde film!

    als reactie op de film Buried

  • God, that was the most horrifying movie I've ever seen!

    als reactie op de film [Rec]

  • Za-lig!

    als reactie op de film Resident Evil: Afterlife

  • Gisteren de film gaan bekijken, en ondangs het erg low budget is, en maar met 3 acteurs is, is het een zeer sterke film! Er gebeurd zo veel in weinig tijd dat het moeilijk is voor de film uit te leggen aan iemand die hem niet gezien heeft. De 3 acteurs acteren zeer goed, sterk verhaal dus een 8 waard! Succes voor diegene dat er een recensie wil over schrijven!

    als reactie op de film The Disappearance of Alice Creed

  • [quote=WD]pre-orderem ken ik wel, ben niet achterlijk.. maar srry, (ik begreep dat je hem al had) je had wel gelijk in verband met de dvd al bestellen, al zou ik dat nooit doen. een keer gedaan en kreeg alleen maar rommel binnen.[/quote] Ow ja, sorry, geen probleem ;)

    als reactie op de film Inception

  • [quote=WD]Wat leuk voor je... Ziet er wel allemaal wat nep uit, vindt je niet..? B-) Kom zeg, hoe zielig kun je zijn om zoiets na te maken, zodat anderen echt denken dat het al te koop is? Wacht tot hij ECHT uitkomt of download hem, maar ga niet dom doen over spullen die je niet eens hebt... (En trouwens, als je de DVD al van iemand kan kopen, is die ook gewoon gedownloaded of zelf opgenomen is de cinema, niet de echte versie)[/quote] Er bestaat ook zoiets als pre-orderen. Het is trouwens te koop op betrouwbare sites zoals HMV, Amazon en Play.com, het komt maar uit 6 december en het is gelimiteerd. Daarom.

    als reactie op de film Inception

  • Kijk wat ik gekocht heb :D [url=http://www.collider.com/wp-content/uploads/inception_blu-ray_limited_edition_briefcase_01.jpg]Klik.[/url]

    als reactie op de film Inception

  • Ik vond hem de beste van de 3, trouwens, de soundtrack, is dat geen remix van het liedje over Alice in Wonderland? White Rabbit-Grace Potter and the Nocturnals.

    als reactie op de film Resident Evil: Extinction

  • [quote=Steve-O]Misschien komt dat nog op de dvd, special edition:9 Ik vond het een goeie/vermakelijke en spannende film:Y Well..........She ain't to old for this shit!:E Jolie heeft weer bewezen dat ze een hele goeie actrice is en de cast eromheen was goed. Actie was erg gaaf en het ge heen en weer van; wie is de villain zat goed in elkaar.[/quote] Voila, how it really is!

    als reactie op de film Salt

  • [quote=benjamin]Fantastische film, het verhaal zit fantastisch in elkaar en is echt wel te volgen voor wie wakker blijft. De cast is top (niet alleen DiCaprio) en de muziek ook. Vraagje voor wie hem al gezien heeft: [spoiler] Hoe interpreteren jullie het einde? Gaat de tol nu stilstaan of is hij nog aan het dromen. Ik dacht dat ze vooral suggereren dat hij nog droomt, maar anderen denken dat de tol toch zal stoppen met draaien [/spoiler][/quote] [spoiler]Het is een open einde, je kan zelf beslissen op hij zal vallen op doortollen! [/spoiler] Maar ik heb ook een vraagje: [spoiler] Is de Inception nu gelukt bij Fisher? Want die vader zei dat hij niet teleurgesteld was, toch niet dat hij zijn vader niet volgde, maar is de inception gelukt bij Fisher? [/spoiler]

    als reactie op de film Inception

  • O M G Serieus, wat een goede film! Alles gaat een beetje snel, soms moeilijk om iets te begrijpen, maar echt een zot goede film! En de muziek ik prachtig!

    als reactie op de film Inception

  • Ik heb er van genoten, ik vind hem op bepaalde vlakken zelf beter dan de eerste. Er zitten wel wat foutjes in de film, maar bon, ik vond hem goed!

    als reactie op de film Scream 2

  • Zeer mooie film! Soms een beetje langdradig, maar ik heb er zeker van genoten. Ik was echt opgelucht toen [spoiler] die pedo van die helling viel.[/spoiler]

    als reactie op de film The Lovely Bones

  • Het is een film die wel even je ogen doet open gaan. Jammer van de vele stiltes tijdens de film.

    als reactie op de film Harry Brown

  • Ik vond het een goeie film! Paar verschiet scènes, een paar saaie scènes, maar je zou het zeker nog beginnen geloven. Ik ben blij dat je de aliens niet ziet, dat zou het maar onrealistisch maken, niet? Stel dat er in Paranormal Activity een wit laken passeert? Al vind ik het acteerwerk niet superduper ;) :-S 7/10

    als reactie op de film The Fourth Kind

  • [quote=Thiver]Ehm... dat is het ook.[/quote] Idd, zeer mooie film trouwens!

    als reactie op de film Changeling

  • [quote=Mbassador]Waarom is iedereen zo ontzettend negatief. Ik heb persoonlijke rg genoten van deze film en dat geldt over het algemeen voor alle films van M Night Shyamalan. Ik heb blijkbaar een zieke smaak, net als hij. Deze film is absoluut zijn beste film tot dusver. Het plot is enigszins voorspelbaar, maar dat neemt niet weg dat het verhaal, an sich, origineel is. Voor mij een mooie 8 waard.[/quote] Jach, ik vond hem ook wel goed, voor mij ook :)

    als reactie op de film The Happening

  • Een komedie vond ik het al helemaal niet, en het einde suckte ook hard.

    als reactie op de film The Break-Up

  • Helleuwh, ik heb een vraagje! Ik heb deze film niet gezien, maar wel the Hills Have Eyes 2. Over mensen die voor één of andere missie naar een verlaten woestijn-achtig iets gaan en daar vermoord worden. Alleen vind ik deze film niet terug in de database. ------------------------------------------------------------------------- Sorry, toch gevonden...

    als reactie op de film The Hills Have Eyes

  • Help, ik snap het doel van die moorden niet :o x)

    als reactie op de film A Perfect Getaway

  • Ik heb hem gisteren gezien en hij is prachtig! Alhoewel ik vind dat het character van Johnny Depp (The mad hatter)de acteermogelijkheden of talenten van Johnny Depp hem niet echt toestaan. Maar voor de rest was de film super! Alleen jammer dat ik hem in het nederlands gezien heb. Veel 3D effecten zijn er niet, maar het maakt de film nog mooier! Dikke 9!

    als reactie op de film Alice in Wonderland