The Twilight Saga: Eclipse (2010)

It all begins ... With a choice

Reviews (6)

IvarW

Avatar

Heb hem dan toch gezien. Het was eerlijk gezegd niet zo slecht als ik had verwacht maar wat nog steeds niet helemaal tevreden. Ten eerste had de film van mij best een half uur korter gemogen. Ten tweede erger ik me soms aan de hoofdpersonages Bella en Jacob (Edward doet toch geen reet) De actie was wel leuk om te zien maar dat zag je pas helemaal het laatste kwartier en na 3 kwartier opbouw daarvoor is het best een teleurstellend gevecht. Toch is de film best een kijkje waard, maar 1 keer is ook wel genoeg

5/10

Tarkus

Avatar

Het gaat steil bergaf met deze reeks.
Het eerste deel beviel me wel, het tweede was al een pak minder, maar deze is wel de minste van de drie.
Er valt bitter weinig te beleven in deze film, het is een bijzonder saaie bedoening en dat de volle 2 uur. Op het einde heb je een beetje actie, maar ook dat is niet meer overtuigend.
Ik hoop dat men zich herpakt voor de volgende delen maar ik vrees er een beetje voor.
Voor mij mag het hier al ophouden.
Hoef ik het nog te zeggen, ik denk dat deze film terecht is genomineerd voor de Razzies.

lunatress

Avatar

De vetste film van de Twilight Saga! Nu is het een perfecte verhouding tussen romantiek en spanning. Ik kan niet wachten tot de volgende uitkomt, maar dat duurt nog zo lang! Ik heb de boeken al allemaal gelezen, alleen jammer dat de schrijfster niet meer verder schrijf aan de Twilight. Ik ben 31 en geen tienermeisje, maar ik ben wel verslaafd aan de film geraakt, want ik kan echt niet wachten op de volgende delen....

Galu

Avatar

Het scenario van dit reeksje films zijn ronduit slecht. Tieners willen graag hun idolen mekaar de liefde horen verklaren en lekker geil doen. Vandaar dat de films zo'n succes zijn. Bella doet het met jacob en edward enz. Doe daar een verhaaltje rond en je heb een nieuwe twilight film.

Wat bij de eerste film nog binnen de perken bleef liep het helemaal mis in deel 2 met soms belachelijk scènes tot aan toe en alsjeblief zeg, in deel twee waren we getuige van Bella die zelfmoord pleegt omdat ze haar edward niet kan krijgen terwijl een andere hete brok op haar staat te wachten. Zij gaat lekker door met doen alsof het ergste ter wereld haar overkomt en werd iedere minuut passiever en raakte bijna heel diep in een depressie waar ze nooit meer zou uitkomen, althans zo kwam dat over in deel 2. Dit kan toch niet?? Lachwekkend slecht eigenlijk.

Maar goed in deel 3 kreeg ze haar bloedzuiger terug en is ze iets minder passief maar zit ze ng opgescheept met haar grote puppy die constant rond die twee hangt. Wat irritant is voor al ze staan te kibbelen op een berg?? Nee de derde twilight ging helemaal de mist in. Ondanks de goeie regisseur kon het soms wel wat boeien, vooral die scènes die eigen tenenkrommend slecht zijn. Neen met twilight zal het niet meer goed komen. Zeker niet wanneer het in het volgende deel over seks zal gaan. We zullen ons al moeten vastklampen voor een stortvloed van melige, geforceerde dialogen. Ofwel was S. Meyer gefrustreerd en moest ze alles even opschrijven. Want als je eruit ziet als haar zou je inderdaad gefrustreerd moeten zijn.

Indian Summer

Avatar

Op zich wel een aardige film. Deel 1 vond ik niet zo, deel twee juist erg goed.. deze zit ergens in het midden. Het ligt eraan dat hij zo focust op de Jacob-Bella-Edward love triangle.

I know; dat is de hele plot van de boekenserie... maar ik had gewoon wat meer verwacht dan "Nou, Bella, wie kies je?" Wat meer actie met bijvoorbeeld de Volturi en de moorden in Seattle. Nu was dat meer een achtergrond voor een groot liefdes epos ^^ En trust me, daar hou ik wel van.. maar zelfs ik vond het wel aardig sugarcoated.

Wel zag je veel character development (kan ook niet anders met zo'n film) en was het een samenhangend en entertainend geheel. Geef hem toch een zeven. Ben benieuwd naar de afsluiter.
(heb de boeken niet gelezen, dus dat kan alle kanten nog op)

WeWereWarned

Avatar

Gisteren gaan kijken op de Twilight Night :D
Ik vind hem het mooist van de drie, en néé ik ben niet zo'n Twilight-freak tienermeisje.
Meer actie in deze film en ik denk dat de romantiek genoeg aanwezig was, zo niet heb je de eerste twee Smiley face
Het verhaal kwam moeilijk op gang, geen diepgang in de karakters, maar toch heb ik nog genoten. Het was wel overdreven dat de vampieren gemaakt zijn van steen of porselijn of zo... , maar de film is ook voor kinderen, dus hebben ze het bloed op deze manier goed weggewerkt!

Btw , staat er bij genre nu horror?