Indian Summer Avatar

Indian Summer

Laatste reviews

The Lovely Bones(2009)

"...Keek na het zien van de trailer erg uit naar deze film, maar, ondanks dat ik hem écht mooi wilde vinden, viel hij me toch erg tegen. De special..."

The Twilight Saga: Eclipse(2010)

"...Op zich wel een aardige film. Deel 1 vond ik niet zo, deel twee juist erg goed.. deze zit ergens in het midden. Het ligt eraan dat hij zo focust op de..."

Memoirs of a Geisha(2005)

"...Ik heb hem eergisteren nog met mijn zus gekeken (voor de tweede keer) en ik moet zeggen; het blijft een prachtige film! Qua beeld en..."

Laatste reacties

"...Inderdaad een erg mooie film. Niet alleen visueel gezien, maar ook qua verhaal en acteerwerk. Edward en Naomi zijn erg aan elkaar gewaagd. De chemie spat van het scherm. Een film die -althans in mijn geval- flink in je achterhoofd blijft zitten. Aang......"
The Painted Veil
"...Gewoon een prachtige film. Echt een meeslepend verhaal met veel drama - dus bereid je dus maar vast voor. Dat wordt flink janken namelijk... snif...."
The House of Mirth
"...Heb hem van de week eindelijk een keer gezien. Vanwege de lovende kritieken stond hij al lang op mijn lijstje. Ik was erg onder de indruk. Er zat erg veel humor in (echt, je lacht je dood!) ook goed acteerwerk (hoe kan dat ook anders met zo'n meester......"
Pulp Fiction
"...Super echt supergrappig! Hier lig ik elke keer weer om in een deuk. Maar je moet wel bekend zijn met Star Wars - anders snap je er niks van. Echt een film om te kijken als je in een good mood bent - of juist als je even iets te lachen wilt hebben......"
Spaceballs
"...Zeer entertainende film met goede acteerprestaties, mooie kostuums, sprookjesachtige landschappen en ook nog wat humor. Nice! Ook de special effects met de dolk waren erg mooi gedaan. Ja, zeker wel een popcorn-parade waard. ;)..."
Prince of Persia: The Sands of Time

laatste ratings

watchlist

Indian Summer heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.