setheelen Avatar

setheelen

Laatste reviews

Step Up 3D(2010)

"...Ik heb net de film gezien - als je de vorige 2 films goed vond, dan ga je (net als ik) deze film de beste van de 3 vinden! De 3D was écht perfect goed..."

How to Train Your Dragon(2010)

"...Net deze film gezien in 3D --> PRACHTIG! komt redelijk traag op gang.. maar vanaf dan zat ik vaak met open mond volledig in het verhaal! :E de..."

Case 39(2009)

"...Ik begrijp niet goed waarom deze film al 2 jaar met release wordt uitgesteld :( ik heb hem in oktober 2009 met Halloween-night in Metropolis..."

Up in the Air(2009)

"...Geweldige film!! Anna Kendrick speel haar rol SUPERGOED!! :E beginnen in Camp en Twilight en nu naast zo'n fantastische acteurs mogen staan.. George..."

A Serious Man(2009)

"...Ik snap echt dat die soort films een groot publiek heeft, en normaal gezien ben ik er ook wel voor te vinden, maar gedurende deze film (vanaf het..."

Laatste reacties

"...Iemand kent zijn aardrijkskunde niet.. de productie is in NIEUW-ZEELAND gestart volgens de eerste alinea?! Waarna ze plots plaatsvind in Gold Coast (Australië). Volgens mij zijn dit twee verschillende landen. Trouwens, ik woon in NZ en buiten het......"
Enorme set in aanbouw voor 'Thor: Ragnarok'
"...Ik heb blijkbaar een andere film gezien dan jullie. Ik vond het een totaal overbodig vervolg. De actie bleef maar duren (het leek wel het einde van een Transformers film). Het is één groot kat en muis-spel gedurende de hele film. Er zit geen verha......"
Jason Bourne
"...[quote=Muufley]Handelsmerk problemen?? Weeral?[/quote] 'Moana' is Maori voor Zee/Oceaan. In Europa is het inderdaad geclaimd als copyright voor een parfum, daarom 'Vaiana' wat dan weer staat voor 'water uit de grot' oftewel 'wedergeboorte'. In......"
Teaser trailer Walt Disney's 'Moana'!
"...[quote=Rolo2013]Hier heet de film ook Moana[/quote] Best, want anders heeft het echt niets meer te maken met Maori-cultuur (Nieuw-Zeeland). Moana betekent namelijk Zee...."
Eerste poster Walt Disney's 'Moana'
"...[quote=brawljeff]Kan me dit personage helemaal niet meer uit het boek herinneren :? erg benieuwd naar deze film, knap als Spielberg dit in een succesvolle film weet om te zetten.[/quote] i-R0k was een beetje een snob/klootzak, [spoiler] hij deed......"
TJ Miller krijgt rol in ‘Ready Player One’ van Spielberg

laatste ratings

7,4
Welcome to Leith (2015)
5,4
Suicide Squad (2016)
Suicide Squad (2016)
6,8
Tallulah (2016)
Tallulah (2016)
5,1
Vacation (2015)
Vacation (2015)
6,1
Jason Bourne (2016)
Jason Bourne (2016)

watchlist

setheelen heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.