setheelen Avatar

setheelen

Laatste reviews

Step Up 3D(2010)

"...Ik heb net de film gezien - als je de vorige 2 films goed vond, dan ga je (net als ik) deze film de beste van de 3 vinden! De 3D was écht perfect goed..."

How to Train Your Dragon(2010)

"...Net deze film gezien in 3D --> PRACHTIG! komt redelijk traag op gang.. maar vanaf dan zat ik vaak met open mond volledig in het verhaal! :E de..."

Case 39(2009)

"...Ik begrijp niet goed waarom deze film al 2 jaar met release wordt uitgesteld :( ik heb hem in oktober 2009 met Halloween-night in Metropolis..."

Up in the Air(2009)

"...Geweldige film!! Anna Kendrick speel haar rol SUPERGOED!! :E beginnen in Camp en Twilight en nu naast zo'n fantastische acteurs mogen staan.. George..."

A Serious Man(2009)

"...Ik snap echt dat die soort films een groot publiek heeft, en normaal gezien ben ik er ook wel voor te vinden, maar gedurende deze film (vanaf het..."

Laatste reacties

"...De trailer die op deze pagina staat is van de geweldige Nieuw-Zeelandse film 'Boy' en dus niet van één of andere kortfilm.. misschien even aanpassen?..."
Boy
"...Vanavond in première gezien. Wat een tijd- en geldverspilling! Mooie beelden maken GEEN goede film Terrence Malick! De film kreeg nog een vijf en dat enkel voor Brad Pitt en de oudste zoon z'n acteerkunsten. Geen verhaal, geen dialogen, rommelige edi......"
The Tree of Life
"...[quote=HaroldKumar]Dit is sowieso de beste film over 3 miljoen jaar oude killer piranhas in 3D ooit gemaakt. Punt uit. Een 7/10. Heerlijk komisch, sexy en bloederig vermaak.[/quote] Volledig mee eens!! Net gezien en ik vond het écht geweldig - de......"
Piranha 3D
"...[quote=benjamin]Fantastische film, het verhaal zit fantastisch in elkaar en is echt wel te volgen voor wie wakker blijft. De cast is top (niet alleen DiCaprio) en de muziek ook.[/quote] [spoiler] zoals ik het einde interpreteer: ik denk dat hij he......"
Inception
"...Deze film heeft me echt aangenaam verrast!! Samuel L. Jackson, Carrie-Anne Moss & Michael Sheen acteren hierin op hun best.. en het verhaal begint traag, maar de spanning stijgt met de speelduur verder en verder.. Ik raad deze film aan!! 8/10..."
Unthinkable

laatste ratings

7,4
Welcome to Leith (2015)
5,4
Suicide Squad (2016)
Suicide Squad (2016)
6,8
Tallulah (2016)
Tallulah (2016)
5,1
Vacation (2015)
Vacation (2015)
6,1
Jason Bourne (2016)
Jason Bourne (2016)

watchlist

setheelen heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.