Vacation (2015)

What could go wrong?

Een familievakantie verandert al snel in een bizarre roadtrip in deze remake met Ed Helms.
play

5,1 details

  • 99 Min
  • Avontuur
  • Komedie
  • Verenigde Staten
99 Min Verenigde Staten

Rusty Griswold neemt zijn familie mee op een road trip naar Walley World. De bedoeling? De boel met zijn vrouw wat heftiger maken en weer een band opbouwen met zijn zoons.

Regie
John Francis Daley
Jonathan M. Goldstein
Cast
Chris Hemsworth, Chevy Chase, Leslie Mann, Christina Applegate, Ed Helms, Regina Hall, Beverly D'Angelo, Ron Livingston, Charlie Day, Norman Reedus, Keegan Michael Key, Skyler Gisondo, Steele Stebbins, Catherine Missal, Emyri Crutchfield.
Release
29.07.2015
Release NL
10.09.2015
Release DVD
19.01.2016

Filmtotaal Recensie

Regie: John Francis Daley en Jonathan M. Goldstein | Cast: Ed Helms (Rusty Griswold), Christina Applegate (Debbie Griswold), Skyler Gisondo (James Griswold), Steele Stebbins (Kevin Griswold) e.a.| Speelduur: 99 minuten | Jaar: 2015

We leven in de tijd van de reboots en remakes. Superhelden franchises maken elke paar jaar een nieuwe reeks, Scandinavische en Japanse films krijgen een Amerikaanse versie en klassiekers als Ben-Hur moeten er ook aan geloven. Ook binnen de komedie wordt gekeken hoe de populaire films van weleer gemoderniseerd kunnen worden. De laatste daarvan is Vacation, de reboot van de gelijknamige film met Chevy Chase en geschreven door wijlen John Hughes.

Rusty ziet dat zijn vrouw ongelukkig is en maakt zich zorgen over het continue geruzie van zijn twee zoons. De oplossing is in zijn ogen een familievakantie met de auto naar een pretpark. Uiteraard worden onderweg wat stops gemaakt, waar ze in de problemen komen. Bedoeling is om na afloop dichter naar elkaar toegegroeid te zijn als familie.

alle artikelen (9)

Vacation Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Vacation

acties