Up in the Air (2009)

Arriving this December

Reviews (4)

Jerona

Avatar

Ik vond deze film niet meer dan middelmatig. Leuke twist tegen het einde, waardoor het gelukkig niet allemaal te cliché wordt.
Al met al niet echt een opbeurende film, al laat het einde dat ook een beetje aan de kijker zelf over.

En natalie vind ik gewoon een ongelooflijk rot personage, daar komt nog bij dat anna kendrick echt een vrij uitdrukkingsloos gezicht heeft. Dat best misschien nu wel bij de rol, maar ik ben benieuwd of ze dat überhaupt wel anders kan.

Tarkus

Avatar

Ik vind George Clooney een van de meest overroepen acteurs van de laatste jaren, niet bepaald een van mijn favorieten die al in meerdere filmen echt tegenvalt.
In deze prent echter kon hij me wel bekoren, al zal het scenario er wellicht veel mee te maken hebben, dit is perfect voor Clooney.
Maar meer nog was ik opgetogen van het spel van beide dames, zowel Anna Kendrick als Vera Farmiga.
Kortom een leuke film, al is het onderwerp dat zeker niet, met voor deze keer een prima George Clooney.

mauvau

Avatar

Ik vond de film echt verschrikkelijk tegenvallen. Wat een open deuren. Misschien dat mensen hem goed vinden omdat alle personages door de wasmashine gaan? Koele zakenman geeft zijn hart bloot en wordt gedumpt door de vrouw waarvan we dachten dat ze zich stoerder voordeed dan ze was, maar gewoon echt cold hearted blijkt te zijn; jonge ambitieuze zakenvrouw (wat een vreselijk kind is die Natalie) vindt haar baan door in verliefdheid een jongen te volgen.... ik vond het allemaal vreselijk cheesy. En dan die dialogen, verre van scherp! Ik vond ze dodelijk saai en inhoudsloos. Helaas kan ik m echt niet meer geven dan een 5.

setheelen

Avatar

Geweldige film!! Anna Kendrick speel haar rol SUPERGOED!! :E beginnen in Camp en Twilight en nu naast zo'n fantastische acteurs mogen staan.. George Clooney en Vera Farmiga waren ook opnieuw héél erg sterk, allemaal verdiend genomineerd voor alle awards waarvoor ze genomineerd waren ;) man, dat einde dat George Clooney bij Vera Farmiga gaat aankloppen en blijkt dat ze al een gezin heeft - I was like 'Crap, you fucking bitch!'