Jerona Avatar

Jerona

Laatste reviews

Snow White and the Huntsman(2012)

"...Ik verbaas me een beetje over de positieve reacties hier.. Laat ik beginnen met te zeggen, dat ik het een vrij slechte film vond. De visuals zijn..."

Jane Eyre(2011)

"...Als fan van het boek ben ik erg teleurgesteld. Ondanks dat ze 500 bladzijden in 2 uur hebben gepropt vlot het verhaal langzaam. Ik vind dat Mia..."

Up in the Air(2009)

"...Ik vond deze film niet meer dan middelmatig. Leuke twist tegen het einde, waardoor het gelukkig niet allemaal te cliché wordt. Al met al niet echt..."

The Social Network(2010)

"...In tegenstelling tot Didi vond ik het begin juist erg pakkend, daarna zakt het wat in. Het einde vond ik niet helemaal afgewerkt. De structuur is..."

Sex and the City 2(2010)

"...Na de tegenvallende eerste film heb ik me toch weer laten verleiden om naar deel 2 te gaan. Deze zou beter zijn dan de eerste, en de trailer zag er..."

Laatste reacties

"...Klinkt wel interessant...."
Amanda Seyfried in I'm.Mortal
"...Aaah.. wat hebben ze met Jena malone gedaan? Jezus.. Vanessa Hudgens ziet er wel goed uit. Zal der wel helpen om haar lieve disney imago af te schudden...."
De mooie meisjes uit Sucker Punch
"...Ik snap alleen niet waarom [spoiler] Saito zichzelf niet doodschiet in Limbo.. Als hij het vergeten is, waarom weet cobs het dan nog wel? [/spoiler]..."
De "tijdsbalk" van Inception
"...Na deze trailer weet ik nog niet echt waar het over gaat.. een eng gesticht? maar het ziet er zeker indrukwekkend uit. en ik moet hem gewoon zien vanwege carey mulligan, zij wordt echt heel groot denk ik!..."
Nieuwe poster Never Let Me Go

laatste ratings

watchlist

Jerona heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.