Jerona Avatar

Jerona

Laatste reviews

Snow White and the Huntsman(2012)

"...Ik verbaas me een beetje over de positieve reacties hier.. Laat ik beginnen met te zeggen, dat ik het een vrij slechte film vond. De visuals zijn..."

Jane Eyre(2011)

"...Als fan van het boek ben ik erg teleurgesteld. Ondanks dat ze 500 bladzijden in 2 uur hebben gepropt vlot het verhaal langzaam. Ik vind dat Mia..."

Up in the Air(2009)

"...Ik vond deze film niet meer dan middelmatig. Leuke twist tegen het einde, waardoor het gelukkig niet allemaal te cliché wordt. Al met al niet echt..."

The Social Network(2010)

"...In tegenstelling tot Didi vond ik het begin juist erg pakkend, daarna zakt het wat in. Het einde vond ik niet helemaal afgewerkt. De structuur is..."

Sex and the City 2(2010)

"...Na de tegenvallende eerste film heb ik me toch weer laten verleiden om naar deel 2 te gaan. Deze zou beter zijn dan de eerste, en de trailer zag er..."

Laatste reacties

"...Vind het vreemd dat ik deze film ergens omschreven zag als thriller. Fans van thrillers zullen zwaar teleurgesteld zijn. Langzame film waar je echt in moet komen. Maar naar mijn mening het kijken waard vanwege het realistische gehalte...."
The Loneliest Planet
"...Ik vind dit een geweldige film, wat kan ik erover zeggen. Mooie aankleding, geweldige acteerprestaties van Katniss, Effie en Stanley Tucci. Josh Hutcherson helaas minder. Het verhaal op zich is gewoon sterk en ik vind dat het eerste deel ook zeer in......"
The Hunger Games
"...Belachelijk dat deze film met maar 9 stemmen in de flop 100 staat....."
Alibi
"...Belachelijk dat deze film met maar 9 stemmen in de flop 100 staat....."
Alibi
"...[quote=Asperientje]De film was best wel goed. Alleen de tweede akte kon iets beter. Maar ik ben gewoon zwaar verliefd op emma watson en dat stukje [spoiler] wanneer ze eindelijk dat medaillon kunnen vernietigen met het zwaard, zie je emma watson half......"
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1

laatste ratings

watchlist

Jerona heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.