Jerona Avatar

Jerona

reacties

  • Vind het vreemd dat ik deze film ergens omschreven zag als thriller. Fans van thrillers zullen zwaar teleurgesteld zijn. Langzame film waar je echt in moet komen. Maar naar mijn mening het kijken waard vanwege het realistische gehalte.

    als reactie op de film The Loneliest Planet

  • Ik vind dit een geweldige film, wat kan ik erover zeggen. Mooie aankleding, geweldige acteerprestaties van Katniss, Effie en Stanley Tucci. Josh Hutcherson helaas minder. Het verhaal op zich is gewoon sterk en ik vind dat het eerste deel ook zeer interessant is, ook al zit daar nog geen actie in. Puntje van verbetering: camerawerk was soms misselijkmakend.

    als reactie op de film The Hunger Games

  • Belachelijk dat deze film met maar 9 stemmen in de flop 100 staat..

    als reactie op de film Alibi

  • Belachelijk dat deze film met maar 9 stemmen in de flop 100 staat..

    als reactie op de film Alibi

  • [quote=Asperientje]De film was best wel goed. Alleen de tweede akte kon iets beter. Maar ik ben gewoon zwaar verliefd op emma watson en dat stukje [spoiler] wanneer ze eindelijk dat medaillon kunnen vernietigen met het zwaard, zie je emma watson halfnaakt. Maar helaas zag je alles daar beneden niet door de rook. Maar ik werd gewoon zwaar opgewonden XD En het zag er naar uit dat ze heel goed kan zoenen XD[/spoiler][/quote] haha, ik vind het zo grappig dat iedereen helemaal tript over het feit dat emma met [spoiler] ruper moest zoenen, en ze daar ook steeds vragen over krijgt in interviews, terwijl ze half naakt tegen daniel heeft liggen aanrijden voor de opnames. Maar dat wist toen nog niemand.. [/spoiler]

    als reactie op de film Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1

  • De trailer heeft me nogal op het verkeerde been gezet, het is namelijk een vrij trage film. Verder heb ik niet zo veel over de film te zeggen, het is wel okee. Ik zou er in ieder geval niet heen gaan als je niets hebt met spiritualiteit.

    als reactie op de film Eat Pray Love

  • [quote=HaroldKumar]■[spoiler]Ik interpreteer het als volgt en ik heb hem nu twee maal gezien. Ik weet vrijwel zeker dat dit klopt: Cobb is uit de limbo (waar hij zat met Saito) en terug in de realiteit. Waarom deze conclusie? Eerder in de film wordt, met de uitleg van de complexe relatie tussen Cobb en Mal, duidelijk dat je alleen uit de Limbo kan komen door er van bewust te worden dat je in een droomwereld zit en vervolgens een einde te maken aan je leven in de droomwereld. [/spoiler] ■[spoiler]Dit is wat Cobb en Mal doen in de scene dat ze zich door de trein laten doden. Saito en Cobb bevinden zich in de Limbo in dezelfde situatie in de zin van dat beide zich realiseren dat ze in een droom zitten en zich doden. Dat laatste zie je niet expliciet, maar ze realiseren zich dat ze in de Limbo zitten en vervolgens pakt Saito het pistool. Vervolgens zie je hoe beide wakker worden in het vliegtuig. Saito is duidelijk het meest verward van allen, omdat hij vanwege de vertraging van de tijd in de Limbo voor zijn gevoel veel langer weg is geweest dan elke andere van de crew. De rest spreekt voor zich.[/spoiler] Iemand op of aanmerkingen? Ik hoor het graag![/quote] mee eens. [spoiler] Zoals ik het mij herinner begon de tol aan het einde te wankelen. En als hij eenmaal wankelt, dan valt hij. Of we dat nu letterlijk gezien hebben of niet, het gaat gebeuren. (dan laat ik even discussies over wat een draaiende of vallende tol nou precies betekent ter zijde [/spoiler] [spoiler]En bovendien zien we in de laatste scene de gezichten van de kinderen, wat ik een grote aanwijzing vind dat het echt is. [/spoiler]

    als reactie op de film Inception

  • Uh Elizabeth Bennet is juist een fantastisch personage!

    als reactie op de film Pride & Prejudice

  • Okee, nu staan die cowboy foto's van jon favreau's film hier opeens bij, haha!

    als reactie op de film Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

  • [quote=Emerson160]De beste film uit de reeks. Dit jaar al 2 keer op tv geweest ofzo.[/quote] Daar sluit ik me volledig bij aan. Mooi om te zien en erg grappig! :)

    als reactie op de film Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

  • Mooi klein filmpje, wel een beetje teleurstellende einde. Als je daar door heen kan kijken is het echt heel vermakelijk, en niet dertien in een dozijn.

    als reactie op de film Waitress

  • Schattig sprookje met de altijd charmante James Mcavoy. Wat kan ik zeggen? Gewoon mooi om te zien en een leuk verhaal. Niets mis mee!

    als reactie op de film Penelope

  • Vond het wel een vermakelijke film, op wat foutjes na. Einde is natuurlijk weer te cliché maar dat valt ook weer te verwachten natuurlijk.

    als reactie op de film When in Rome

  • Okee film, maar ik heb niet hardop gelachen.. wel jammer, want er zaten een paar goede acteurs in!

    als reactie op de film Couples Retreat

  • [quote=AVGN]Maar om daarom maar een 3 te geven?... Zielig wijf...[/quote] Oh kom op, wie is hier nou triest? Ik geef de film een 3 omdat ik vind dat hij een 3 verdient. Dat is een mening. Punt uit. Daar heb jij verder niets over te zeggen. Ik ga ook niet zeuren over dat jullie de film goed vinden. Dat is jouw mening.

    als reactie op de film Kick-Ass

  • [quote=Oboema]@Merijnsa, je verwoordt precies wat ik ook had. Kort samenvattend heeft Avatar extreem mooie beelden maar helaas is het plot een slap sprookje met valse diepgang. Wat vind je belangrijker? Plot of plaatjes? 6/10[/quote] Hier ben ik het mee eens, mooi maar geen verhaal, en te lang voor het goede. Ik vind ook dat het verhaal niet helemaal overkomt, en toch een beetje ongeloofwaardig blijft. Visueel prachtig, maar slaagt er gewoon niet in om ECHT indruk op mij te maken. Ik denk dat als deze film gemaakt zou zijn met een echt bestaande stam, en een buitenstaander die daarin wordt opgenomen dat het veel indrukwekkender zou zijn. Dan zouden we eens zien wat voor moois onze eigen wereld te bieden heeft. maarja, geen vliegende draken dan.

    als reactie op de film Avatar

  • Hele sterke film, vooral visueel. Het kleine meisje speelt echt fantastisch, en de chemie tussen haar en Lee Pace is dan ook echt een van de sterkste punten van deze film. Zou echt een toppertje kunnen zijn.. helaas vind ik het verhaal in de fantasiewereld wat matigjes en een boodschap ontbreekt.

    als reactie op de film The Fall

  • Ik ben iemand die totaal niet van actiefilms houd maar dit vond ik zeer goede film! Het plot is niet zo ongeloofwaardig dat je je eraan gaat storen, er wordt niet zinloos gemoord, de personages zijn interessant en de hele film is visueel een plaatje. Okee, wat wil je ook met Jolie voor de mannen en james macavoy voor de vrouwen? :P

    als reactie op de film Wanted

  • Kan iemand mij overtuigen dat dit een goede film is? Want serieus, een cijfer rond de 9? Ik vond het een van de slechtste films die ik in lange tijd heb gezien. Niet gelachen. Vond het een verheerlijking van geweld. Het leek me zo'n originele benadering van het hele superheld concept. Maar dat is dan ook het enige positieve aan deze film..

    als reactie op de film Kick-Ass

  • Visueel prachtige film, een beetje aan de trage kant maar de beelden maken dat echt goed. Jammer dat het verhaal een beetje achter blijft en dat geen van de personages enige vorm van sympathie bij mij hebben weten op te wekken.

    als reactie op de film Madeinusa

  • [quote=Benja11]als je deel twee en drie echt helemaal waardeloos vind snap je het waarschijnlijk niet...[/quote] dat vind ik wel heel makkelijk :')

    als reactie op de film The Matrix

  • Het enige positieve aan deze film vond ik Christoph Waltz. Als hij een oscar wint is het zeer verdient. Nou okee, de kostuums en de omgeving mochten er ook wel zijn. Maar het verhaal slaat nergens op.. voorspelbaar, langdradig, gewelddadig, en niet grappig.

    als reactie op de film Inglourious Basterds

  • Ik twijfelde een beetje tussen een mager zeventje of een dikke 6. Nouja het idee is in ieder geval duidelijk. Mijn recensie staat op mijn blog. Ik weet niet of ik dat mag posten, maar anders merk ik het wel doordat het wordt weggehaald. http://jerona.web-log.nl/versustherest/2010/03/filmreview-alic.html

    als reactie op de film Alice in Wonderland

  • Denk dat deze film misschien leuk is voor mannen, maar zelf vond ik het helemaal niet grappig. Dat ze een golden globe hebben gewonnen is beyond me.

    als reactie op de film The Hangover

  • Ik heb deze film compleet moeten analyseren voor school en ik moet zeggen dat hij sterk overeind blijft. Alles klopt gewoon aan deze film. Geweldige cinematografie, geweldig acteerwerk, prachtige aankleding. Ik geef niet snel een 10, maar bij deze. :)

    als reactie op de film Atonement

  • Vond deze film niet echt grappig en niet echt romantisch. Epic fail voor een romantische komedie.

    als reactie op de film Dan in Real Life

  • Ik ken persoonlijk deze versie niet maar Jane Eyre is een prachtig verhaal, dus misschien wel de moeite waard om te kijken!

    als reactie op de film Jane Eyre