mauvau Avatar

mauvau

Laatste reviews

Inception(2010)

"...Wat een prachtig fijnmazig netwerk qua script. Volgens mij reflecteert de film een metafoor van het verhaal van Adam & Eva. De enige echte wereld..."

Up in the Air(2009)

"...Ik vond de film echt verschrikkelijk tegenvallen. Wat een open deuren. Misschien dat mensen hem goed vinden omdat alle personages door de wasmashine..."

Shutter Island(2010)

"...Indrukwekkende film. De eerste keer dat ik doorhad dat er iets raars met Teddy aan de hand was, kwam op het moment dat een vrouw die ze ondervragen..."

Lord of War(2005)

"...Ik vond het wel ingewikkeld dat je zoveel sympathie voor Yuri opbouwt...wat misschien ook wel terecht is, als je kijkt naar zijn uitzichtloze bestaan..."

Laatste reacties

"...Ondergewaardeerd!..."
Hideous Kinky
"...Oef...ik was helemaal weg van het boek, maar toen ik daarna deze film zag...wat een tegenvaller! Niets dan lof voor de acteurs, maar het script, de diologen...ik vond het echt afschuwelijk. Een (...) van het boek...."
De passievrucht
"...Ik zag hem vorig jaar op het filmfestival Pluk de nacht in amsterdam, en vond het de mooiste film van het hele festival. Kijken zou ik zeggen!..."
In My Father's Den
"...[quote=DelCorazon]Showgirls... wat lekker fout, en wat lekker uit het leven gegrepen. Zelfs Paul Verhoeven heeft jaren na het uitbrengen Showgirls als slechte film weggezet. Maar waarom? Waren het echt de houterige dialogen? Was het echt dat ni......"
Showgirls
"...Tarantino begint nu wel een beetje het Woody Allen-syndroom te krijgen van irritante herkenbaarheid en type-vorming... Maargoed, ze blijven zich beiden onderscheiden aan de massa...."
Inglorious Bastards

laatste ratings

watchlist

mauvau heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.