Rorschach Avatar

Rorschach

Laatste reviews

Superman/Doomsday(2007)

"...Hij bleek inderdaad niet zo sterk te zijn als Mask of the Phantasm, maar hij viel zeker niet tegen! De animatie zelf is nog steeds heel strak, en de..."

Superman Returns(2006)

"...Ik ben zeker niet Superman z'n grootste fan, maar ik vond deze reboot best goed. De actrice die Loïs Lane speelt had ik niet zoveel mee en het plot is..."

30 Days of Night(2007)

"...Ik word eigenlijk meer moe van al die slechte vampierfilms.. en dan met name die glitterende variant (you know who you are!). Maar over deze was ik..."

Seed of Chucky(2004)

"...Ach, de meeste van ons kunnen zich de Adam West Batman nog wel voor de geest halen denk ik. Hier voor camp.. Dat gezegd heb ik me wel..."

The Dark(2005)

"...De film maakt zichzelf inderdaad nodeloos ingewikkeld tegen het einde aan.. en vervolgens lijkt er ook geen einde aan te komen, wat een drama zeg. Het..."

Laatste reacties

"...Ik zie nu pas dat hij vanavond weer op tv is, maar ik ben nog op tijd! xD..."
Congo
"...Voor mij persoonlijk een enorme tegenvaller. Ik heb een zwak voor post-apocalyptic movies en toegegeven, de film begint erg sterk. Maar het verhaal is echt bijzonder treurig en naarmate de film vordert daalde mijn waardering (los van wat mooie actie......"
The Book of Eli
"...En vervolgens geef je maar een enkele ster. (Why bother als je toch denkt dat het een kinderfilm is?) =P Ik ga hem in ieder geval opnemen. De cartoon was niet zo sterk als Batman destijds, maar nog steeds van een hoog niveau (en de animatiestijl z......"
Superman/Doomsday
"...FOX huh? Welke zender is dat? =P..."
Seven Psychopaths
"...Ik had dus de misleidende trailer gezien en verwachtte een interessante twist halverwege, niet het teleurstellende vervolg wat ik voorgeschoteld kreeg. Ik snap nog steeds niet goed de beweegredenen achter de trailer, maar ik vond de uiteindelijke clo......"
Catfish

laatste ratings

watchlist

Rorschach heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.