Reviews (5)

Tarkus

Avatar

Na lange tijd, en in het vooruitzicht van een nieuwe Superman prent, deze nog eens bekeken.
Blijft goed, maar vond hem nu minder indrukwekkend dat de eerste maal dat ik hem zag.

Commentaar 2006:
Bijna 30 jaar na de eerste film, ik herinner me de dag als gisteren wanneer ik hem ben gaan bekijken, is dit een waardige opvolger van die film en de 2de uit de serie (nummer 3 en 4 waren maar stuntelige vervolgen).
Ook Brandon Routh is een zeer goede vervanger voor de overleden Christopher Reeve, aan wie deze film (samen met zijn ook inmiddels overleden vrouw Dana) is opgedragen. Kevin Spacey is ook de geknipte persoon om een goede Lex Luthor neer te zetten. En ook Kate Bosworth heeft me zeer aangenaam verrast met haar rol als Lois Lane.
Het zal zeker niemand verbazen dat de special effects in deze film de show stelen, en ze zijn dan ook fantastisch en bijwijlen overweldigend.
2 uur en 20 minuten film die van begin tot eind boeit.
Ik kijk al uit naar het vervolg, waar men trouwens al aan bezig is.

pmw84

Avatar

Nou in het begin was ik dus echt niet mee eens dat deze Superman film slecht was. Ik heb hem echt 10x ofzo gezien en vond hem altijd een dikke film om eerlijk te zijn. Maar sinds ik de nieuwe trailer en outfit van MAN OF STEEL gezien heb moet ik bekennen dat deze Superman Returns echt een slechte film geweest is. Sommige dingen heeft Singer idd overdreven in deze film en de weg kwijt geraakt gedurende opnames. En bovendien ik vind het erg dom van hem dat hij de eerste 5 of 6 minuten van de film (dat superman op krypton is) uitgeknipt heeft. Want in de film valt hij uit niets uit de grond :s. Zonde, want Superman is absoluut een van coolste superheros. Maar ja, ik kijk nu heel erg uit naar Men of Steel ;D die kan gewoon niet mislopen met 2 grandioze mensen als Snyder en Nolan toch?

Rorschach

Avatar

Ik ben zeker niet Superman z'n grootste fan, maar ik vond deze reboot best goed. De actrice die Loïs Lane speelt had ik niet zoveel mee en het plot is niet heel erg anders dan Superman I.. maar dat had ook wel weer iets vertrouwds. Alles deed er namelijk wel op lijken dat Singer erg natuurgetrouw wilde blijven aan de eerste twee films.
De persoon die echt de show steelde was echter Lex Luthor/Kevin Spacey, ik lag af en toe krom van zijn manier van doen in de film.
Helaas, deze reboot was niet succesvol genoeg en binnenkort krijgen we weer een nieuwe poging te zien.. hopelijk laten ze Spacey wel terugkomen.

raymills84

Avatar

Laatst gezien in Antwerpen. Zelden zo'n teleurstellende film gezien. De 1e twee X-men films waren te gek, maar Singer gaat hier zwaar de mist in. De film begint sterk maar tegen het einde wordt er steeds meer een serieuze toon aangeslagen en verzandt het geheel in typisch Amerikaans geneuzel en heldenverering. Ik kan niet begrijpen dat Superman Returns zo goed ontvangen wordt. Ik kijk maar gewoon weer uit naar de nieuwe Spiderman. Dit is hooguit **

WookieD

Avatar

Hoeveel remakes kan de wereld aan? Ongeveer elke "held" van de pagina's van elke strip is zo ondertussen wel verfilmt. Nu ze op zijn gaan ze maar weer vrolijk verder met de stripfiguren die ze jaren geleden al flink hebben uitgemolken! Het lijkt wel of originele ideeen niet meer bestaan en de filmwereld enkel en alleen uit sequals en prequals bestaat! Jammer!!!! Gewoon goede films met een echt verhaal zie je nog maar zelden. Je weet wel films als "Sleepers" en "The Shawshank Redemption"! :-S :'(