WookieD Avatar

WookieD

Laatste reviews

Superman Returns(2006)

"...Hoeveel remakes kan de wereld aan? Ongeveer elke "held" van de pagina's van elke strip is zo ondertussen wel verfilmt. Nu ze op zijn gaan ze maar weer..."

Taxi Driver(1976)

"...Het spijt me, maar als filmcriticus moet ik toch zeggen dat hij me zeer tegenviel! Vooral na alle goede recensies op deze website! Als je even verder..."

Laatste reacties

"...Als je me het niet kwalijk neemt wil ik toch even reageren op deze recentie en de kritiek die wordt gespuit over de film. Ik sta bij de mensen in mijn directe omgeving bekend als een kenner van fantasy movies. Hiermee wil ik mijn mening geven over de......"
Arthur and the Minimoys
"...Ik houdt van een eerlijk antwoord... dus dank daarvoor. Maar toch blijf ik bij mijn standpunt! Als je dan toch kiest voor een film met een superheld (waar ik overigens niet zo'n moeite mee heb om naar te kijken), creeer dan eens een nieuwe held die d......"
Trailer Spider-Man 3
"...Alsjeblieft zeg! Hou toch op! Hoeveel remakes kan de wereld aan? Ongeveer elke "held" van de pagina's van elke strip is zo ondertussen wel verfilmt. Nu ze op zijn gaan ze maar weer vrolijk verder met de stripfiguren die ze jaren geleden al flink hebb......"
Trailer Spider-Man 3
"...Nogmaals een verzoek om het bovenstaande mysterie te ontrafelen! Ik ben echt benieuwd of er een filmfanaat bestaat die nog echt weet wat ik bedoel!..."
Poseidon
"...Ha ha ha.... Jezus wat een tumult! Ok... ik schreef de titel verkeerd. Maar ik denk dat je je toch veel meer mag schamen als je de Boondock Saints niet kent! Wel moet ik mijn excuus maken voor het denken dat deze film is gemaakt door Guy Richie! Hij......"
Guy Ritchie maakt Static

laatste ratings

WookieD heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

WookieD heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.