raymills84 Avatar

raymills84

Laatste reviews

Superman Returns(2006)

"...Laatst gezien in Antwerpen. Zelden zo'n teleurstellende film gezien. De 1e twee X-men films waren te gek, maar Singer gaat hier zwaar de mist in. De..."

Laatste reacties

"...[quote=Ravaged]Natuurlijk overdrijft hij in principe, maar als je het interview leest, dan is vrij duidelijk niet sarcastisch dat hij dus niet volledig snapt waar the Dark Knight over gaat. Ik vind hem niet opeens dom, maar dit vind ik gewoon bee......"
Iron Man haat Batman?
"...Wat heeft het voor nut hem een Oscar te geven. Ik zit ook niet op cadeautjes te wachten als ik onder de zoden lig...."
POLL: Moet Heath Ledger een Oscar-nominatie krijgen voor TDK?
"...[quote=WizardOfOss]Laat me raden wat de tagline gaat worden: [i]"We're too old for this shit!"[/i][/quote] We were too old for this shit!! In Gibson's geval "I'm too pretentious for this shit"...."
Lethal Weapon 5?
"...[quote=Merrin]Het stemgebrul had eigenlijk gemakkelijk opgevangen kunnen worden. Als ik effe mag quoten uit een recente review: Je vraagt je soms af waarom Batman zijn zwarte stem gebruikt wanneer hij aan het praten is met mensen die weten dat hij......"
Stemgeluid Batman onder vuur
"...En Wayne mag als Batman niet aan z'n stem herkend worden natuurlijk. Hij kan ook met een hoog piepstemmetje gaan praten!!!..."
Stemgeluid Batman onder vuur

laatste ratings

raymills84 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

raymills84 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.