raymills84 Avatar

raymills84

Laatste reviews

Superman Returns(2006)

"...Laatst gezien in Antwerpen. Zelden zo'n teleurstellende film gezien. De 1e twee X-men films waren te gek, maar Singer gaat hier zwaar de mist in. De..."

Laatste reacties

"...[quote=shelingirly]Cloverfield is de beste film die ik ooit heb gezien. Ongelooflijk goed gefilmd, super special effects, één woord: MEGAGOEDGEWELDIG! Het is een echte aanrader, hij is zo spannend en de einde is totaal een klap op de vuurpijl. Maa......"
Cloverfield
"...Opgebouwd :)..."
Hulk
"...Hier nog iemand die tot die 10 behoort. IJzersterke comicverfilming.... idd goed opgebouwt en ook nog eens zeer goed geacteerd. Ang Lee maakte laatst Brokeback Mountain; gebakken, overgewaardeerde lucht. Geef mij maar zijn versie van The Hulk..."
Hulk
"...Na vele positieve verhalen vond ik de film tegenvallen. De eerste 45 minuten is de film erg traag en daardoor ga je op het niet al te beste acteerwerk letten. Daarna krijg je een soort matige variant op Wrong Turn. Al is die film misschien wel weer e......"
The Hills Have Eyes
"...De makers van de film wilden te graag grappig zijn. Ik zet liever nog een keer arachnophobia aan, in die film werkte de humor wel. Eight Legged Freaks is niet grappig en niet spannend...."
Eight Legged Freaks

laatste ratings

raymills84 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

raymills84 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.