raymills84 Avatar

raymills84

reacties

  • [quote=shelingirly]Cloverfield is de beste film die ik ooit heb gezien. Ongelooflijk goed gefilmd, super special effects, één woord: MEGAGOEDGEWELDIG! Het is een echte aanrader, hij is zo spannend en de einde is totaal een klap op de vuurpijl. Maar tsaa. Cloverfield is goed, maar Devil wears Prada blijft de beste![/quote] Cloverfield is de beste film die je ooit gezien hebt maar The Devil wears Prada blijft de beste? Dit begrijp ik niet helemaal. Misschien Cloverfield wears Prada?

    als reactie op de film Cloverfield

  • Opgebouwd :)

    als reactie op de film Hulk

  • Hier nog iemand die tot die 10 behoort. IJzersterke comicverfilming.... idd goed opgebouwt en ook nog eens zeer goed geacteerd. Ang Lee maakte laatst Brokeback Mountain; gebakken, overgewaardeerde lucht. Geef mij maar zijn versie van The Hulk

    als reactie op de film Hulk

  • Na vele positieve verhalen vond ik de film tegenvallen. De eerste 45 minuten is de film erg traag en daardoor ga je op het niet al te beste acteerwerk letten. Daarna krijg je een soort matige variant op Wrong Turn. Al is die film misschien wel weer een variant op het The Hills.... van Wes Craven. Maar hoezo een raar eind Homeboy CJ?

    als reactie op de film The Hills Have Eyes

  • De makers van de film wilden te graag grappig zijn. Ik zet liever nog een keer arachnophobia aan, in die film werkte de humor wel. Eight Legged Freaks is niet grappig en niet spannend.

    als reactie op de film Eight Legged Freaks

  • Begrijpen? voelen is misschien beter op z'n plaats bij dit meesterwerk. Slechte grap? Als jij dit een slechte grap vindt mag het voortaan iedere dag 1 april zijn

    als reactie op de film Magnolia

  • [quote=Birdarcade]Ik vond het maar een irritante film à lá "Dogville" of "Being John Malkovich" of menig David Lynch film, totaal ongrijpbaar en snobistisch. Alle respect voor diegene die het wel kunnen waarderen, en zeker voor de acteurs, maar mijn nekharen gaan omhoog vergelijkbaar met wanneer ik die provocerende VPRO radio probeer te leren waarderen. Lichtpuntje in deze film vind ik het liedje "Wise Up" van Aimee Mann, maar dan moet je wel de emo-drama er niet bij zien of horen. Toch ga ik hem weer proberen te kijken vanavond, om te zien of ik misschien de clue heb gemist, als in een mop, maar volgens mij is het toch gewoon een slechte grap. Maar ik durf hem geen cijfer te geven.[/quote]

    als reactie op de film Magnolia

  • Lekkere genuanceerde kritiek. Misschien een baantje als recensent voor filmtotaal iets voor jou? Ik vind dit trouwens een ijzersterke zwarte comedy. Toch een fantastische rol van Jack Nicholson?

    als reactie op de film The Witches of Eastwick

  • [quote=LekkerDoen]Ik vond deze film waaaardeloos. :E[/quote]

    als reactie op de film The Witches of Eastwick

  • Een indrukwekkende film. Het ontbreken van bekende acteurs en bombastische muziek dragen bij aan het realisme van de film. Duidelijk een film die gemaakt is uit medeleven met de slachtoffers en niet voor effect of winstbejag. Iedereen moet deze film eigenlijk zien zodat we niet vergeten hoe kwetsbaar we zijn. Greengrass speculeert niet maar registreert. Een indrukwekkende ervaring.

    als reactie op de film United 93

  • Wat een overbodig flutfilmpje. Van Petersen, die nota bene ooit Das Boot maakte, mag je toch wel enige "diepgang" (lol) verwachten. Ik raad iedereen aan het origineel te zien. In The Poseidon Adventure leef je met de hoofdrolspelers mee omdat hun karakters goed uitgewerkt zijn. Poseidon is puur en alleen gemaakt voor het spektakel dat ook nog eens vies tegenvalt.

    als reactie op de film Poseidon