A Perfect Getaway (2009)

Let The Games Begin.

Reviews (3)

Tidus

Avatar

Matige film. Ik vond hem ook wel erg voorspelbaar moet ik zeggen. Zag al vrij snel waar het heen ging.

Het verhaal klopt niet helemaal zou ik zeggen. Ze doen nogal paniekerig over het andere stel, terwijl dit niet zou hoeven. Ok perfect inleven in de rol, maar toch.. Ook het einde in de helicopter is wat vreemd. Milla zegt van hij is de badguy die moet je schieten en ze schieten hem ook nog. Voordat ie dat pistool op heeft geraapt zelfs.

Al met al niet een echt sterke film.

Tarkus

Avatar

Ik ben altijd al een fan geweest van Milla Jovovich, maar in deze prent valt ze me toch wat tegen, het is pas naar het einde toe dat ik haar weer een beetje herken, zoals ik het van haar ben gewend uit bijvoorbeeld de 'Resident Evil'-filmen.
Ook Steve Zahn is pas op het einde van de film een beetje op dreef, al vind ik hem eigenlijk niet echt goed geschikt voor de rol die hij hier moet vertolken, ik acht hem eerder geschikt voor komedies.
Het verhaal is nochtans tamelijk goed, maar het zijn vooral de locaties die het hem doen in deze prent, die zijn werkelijk prachtig en soms zelfs adembenemend.
Kortom, ik heb de film gekocht om de cast, en vooral dan voor Milla Jovovich, dus ben ik wel een beetje teleurgesteld.

Mark

Avatar

1 schrik moment, een twist het doosje met tanden die hij in die rugzak stopte toen hij dat visitekaartje zag in het plot die als je half op heb gelet al dik 15min voor de (extreem lange) uitleg door heb en een finale die wel aardig is die gespleten hand, al was dat meer komisch, of ik ben al zo verpest dat ik daar zelfs niet meer van op kijk, kan ook. Dit vind ik niet echt een bioscoopfilm, meer iets voor op de bank. Milla, Twohy... aub?!