Tidus Avatar

Tidus

Laatste reviews

Terminator Genisys(2015)

"...Deze film afgelopen vrijdag in de bioscoop gezien. Keek er echt al maanden naar uit, omdat ik een groot Terminator en Arnie fan ben. Wist niet goed..."

American Hustle(2013)

"...Een toch ietwat tegenvallende film ik. Het verhaal is eigenlijk flinterdun en weinig bijzonder. Toch kon ik wel erg genieten van de acteerprestaties..."

The Wolf of Wall Street(2013)

"...Deze film gisteren in de bioscoop gezien. Wist van tevoren niet goed wat ik er van moest verwachten. De film wordt massaal opgehemeld dus ik dacht dat..."

Man on a Ledge(2012)

"...Een aardige film. Het verhaal begint sterk en het is spannend en boeiend. Later in de film wordt het echter allemaal wat ongeloofwaardig en..."

A Perfect Getaway(2009)

"...Matige film. Ik vond hem ook wel erg voorspelbaar moet ik zeggen. Zag al vrij snel waar het heen ging. Al met al niet een echt sterke film...."

Laatste reacties

"...Eindelijk eens een griezel/ horror film die niet tegenvalt. Niet heel eng, maar de film heeft wel een aantal geslaagde schrikmomenten. Wel bijna de gehele film op het puntje van mijn stoel gezeten. De spanning en sfeer zijn erg goed in deze film. Met......"
The Conjuring
"...Een hele slechte film. Acteer prestaties zijn heel erg slecht en het verhaal is ook totaal niet boeiend. Net als de film op gang lijkt te komen is ie afgelopen..... Echt zonde van mijn tijd deze film...."
Tomorrow, When the War Began
"...Ook ik sluit mij aan bij de voorgaande reacties: Nee geen top verhaal, vrij voorspelbaar zelfs, soms onnozel, matige special effects, maar toch is ie eigenlijk best wel cool. Er is genoeg actie en butler is gewoon bad ass! De film duurt bijna 2 u......"
Olympus Has Fallen
"...Hoewel de film terug gaat naar de pitch black setting en opbouw en weinig vernieuwend is, heb ik toch best met plezier naar deze film gekeken. Als fan van Riddick word je zeker niet teleurgesteld. Verhaal is eigenlijk flinterdun en zelfs de twist......"
Riddick
"...Redelijk vermakelijke film waar naar mijn idee iets meer in had gezeten. Het verhaal boeit genoeg maar blijft wat oppervlakkig. Verder vind ik de rol van Cohen wat te overdreven neergezet door Penn. Film is verder wel in een goede duistere sfee......"
Gangster Squad

laatste ratings

watchlist

Tidus heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.