Man on a Ledge (2012)

A desperate man. The ultimate crime

Reviews (4)

TomBroers

Avatar

Een aardig verrasende film met een goed verhaal, goede acteurs en een flinke dosis spanning. heb erg genoten van man on a ledge, het verhaal heeft genoeg spanning om ervoor te zorgen dat de film geen moment stil valt. Ook ben je als kijker alsmaar aan het gissen wat er nu gaat gebeuren, dit is ook zeker goed voor de film. De personages in de film zijn aardig tot goed te noemen en de acteerprestaties zijn ook zeker oké!

Deze film had me dus aardig verrast en was me erg goed bevallen, misschien was het einde wat overdreven, maar het was wel ook zeker spectaculair te noemen, dus of dat dan zo´n groot minpunt is... nee voor mij niet.

Man on a Ledge is een film die je zeker niet zal vervelen, als je hem ziet liggen, zeker de moeite waard om eens te kijken.

7/10

Olrik

Avatar

Man on a Ledge is op zich wel een aardige film, maar ik vind dat de film niet echt op en top geregisseerd is.
Er zitten een paar erg onnozele scene's in de film die echt beter hadden kunnen zijn en soms kwam de humor een beetje stom over wat me niet echt kon bekoren.
De acteerprestaties waren wel goed en het verhaal zat absoluut niet slecht in elkaar.
Geen fantastische film, maar zeker niet slecht.

7,0 / 10

Tidus

Avatar

Een aardige film.
Het verhaal begint sterk en het is spannend en boeiend.
Later in de film wordt het echter allemaal wat ongeloofwaardig en toevallig. Dat is jammer vind ik. Het is net of het einde niet goed is uitgedacht. Zo van we hebben een goed idee, maar hoe zorgen we dat we er een goed eind bij krijgen.

Mede door het wat zwakke einde is deze film aardig, maar meer ook niet.

Banned

Avatar

Geen ramp deze film, het verhaaltje boeit wel z'n volle speeltijd en het verrast wel om de zoveel tijd. Maar het is gewoon niet goed geregisseerd. Met als gevolg dat er soms wat dwaze scènes in deze film voorkomen en de mix van humor en het feit dat de film zich zo serieus neemt niet werkt. Met alle toch alle goeie bedoelingen. De film is uitgedraaid op een ongecontroleerde boel. Aan de cast ligt het niet maar mocht de regisseur beter zijn geweest had dit best een goeie film opgeleverd. Vermaken doet het wel maar na het zien hoef je het niet nog is te zien. Er speelt beter voer in de bioscoop nu. Na het zien van de film snap ik nu de tacline van die poster. Maar is het echt nodig om van een gebouw te springen om de aandacht af te leiden ? Er zijn andere manieren.