Tidus Avatar

Tidus

reacties

  • Eindelijk eens een griezel/ horror film die niet tegenvalt. Niet heel eng, maar de film heeft wel een aantal geslaagde schrikmomenten. Wel bijna de gehele film op het puntje van mijn stoel gezeten. De spanning en sfeer zijn erg goed in deze film. Met de acteerprestaties is ook niks mis. Zeker een keertje kijken als je van dit genre houdt.

    als reactie op de film The Conjuring

  • Een hele slechte film. Acteer prestaties zijn heel erg slecht en het verhaal is ook totaal niet boeiend. Net als de film op gang lijkt te komen is ie afgelopen..... Echt zonde van mijn tijd deze film.

    als reactie op de film Tomorrow, When the War Began

  • Ook ik sluit mij aan bij de voorgaande reacties: Nee geen top verhaal, vrij voorspelbaar zelfs, soms onnozel, matige special effects, maar toch is ie eigenlijk best wel cool. Er is genoeg actie en butler is gewoon bad ass! De film duurt bijna 2 uur, maar verveelt geen moment. Wel af en toe wat kleffe moment, maar niet storend. Verstand op 0 en geniet van de actie!

    als reactie op de film Olympus Has Fallen

  • Hoewel de film terug gaat naar de pitch black setting en opbouw en weinig vernieuwend is, heb ik toch best met plezier naar deze film gekeken. Als fan van Riddick word je zeker niet teleurgesteld. Verhaal is eigenlijk flinterdun en zelfs de twist zie je makkelijk aankomen. Toch erg genoten van de settings en Diesel als Riddick. Die man is gemaakt voor de rol. Niet super helaas.

    als reactie op de film Riddick

  • Redelijk vermakelijke film waar naar mijn idee iets meer in had gezeten. Het verhaal boeit genoeg maar blijft wat oppervlakkig. Verder vind ik de rol van Cohen wat te overdreven neergezet door Penn. Film is verder wel in een goede duistere sfeer gezet en de actie is ook prima in orde. Een lekker filmpje voor op de bank met een bak popcorn!

    als reactie op de film Gangster Squad

  • Ik hou van films in dit genre. Solomon Kane is aardig en mooi duister neergezet. Toch mis ik het echte avontuur en de echte actie. Het is vooral een hoop drama zonder een echte soort van quest die ik graag zie in zulk soort films. Het is zeker geen slechte film, maar ook geen topper.

    als reactie op de film Solomon Kane

  • Redelijk spannend maar toch ook vrij suf. Niet echt goed uitgewerkt en ik vond die vampiers juist echt te suf. Wel anders uitgewerkt dan normaal, dat wel. Leuk voor een keer als er niks anders op tv is...

    als reactie op de film 30 Days of Night

  • Echt een hele vette serie. Seizoen 1 in 1 dag gekeken, ik moest gewoon weten wat er ging gebeuren. Razend spannend ook. Ben nu inmiddels met seizoen 2 bezig. Ook super, al vind ik soms het drama gehalte teveel de overhand krijgen. Krijg nu ook irritaties tegenover bepaalde karakters in de serie. Maar het gekke of wellicht knappe is dat na 2 afleveringen weer compleet andersom is. Dan voel je juist weer sympathie voor ze. Toch hoop ik weer op wat meer actie en avontuur want soms is het wel erg langdradig. [spoiler]Als voorbeeld neem ik de zoektocht naar Sophia. Duurt dagen lang en komt met allerlei drama in de groep. Ik snap de boodschap wel, maar het duurt mij echt te lang allemaal[/spoiler] Grappig om te zien ook dat een deel van de acteurs ook te zien was in The Mist. Maar echt een top serie. Goed acteerwerk, mooie settings en decors en puik camerawerk, maar dat kan ook niet missen als je ziet wie er aan de serie werken (producers, directors etc.). Ook voor de niet zombie/horror fans is deze serie zeer aan te bevelen. Het verhaal is meeslepend en raakt je echt!

    als reactie op

  • Deze film is niet bepaald eng te noemen nee. Als je de trailer bekijkt heb je de hoogtepunten wel gezien. Matig vervolg.

    als reactie op de film Paranormal Activity 2

  • [quote=VLT]zou het misschien kunnen dat ie beseft dat hij zal sterven door het in te nemen maar dat ie het doet voor een grotere zaak? Hij zoekt duidelijk het water op dus mijn veronderstelling is dat hij weet dat hij uit elkaar zal spatten en dit zo dicht mogelijk bij het water doet opdat zijn cellen zich zullen vermengen met het water. Dat opdat de mensheid dan toegankelijk wordt voor het zwarte goedje en kan geinfecteerd geraken. Wat de precieze bedoeling is van die infectie lijkt op het eerste zicht gewoonweg sterfte, al bleek die rosse geoloog er precies een sterker en superieurder wezen door te worden..(zo werden die wormen ook sterker en groter) plus doctor shaw kon plots wel zwanger worden en dus "leven creëren" zege maar dus het lijkt me wat dubieus..anyway veel vragen toch nog voor mij na het einde van de film. Al heb ik er zeker van genoten! De spanning van Alien was bij momenten zoals de abortusscène (ik zat op het puntje van mijn stoel) zeker terug te vinden! Een ding bleef me wel nog onduidelijk: Hoe komt dat uit doctor shaw(rapace) er een 'inktvisachtig wezen' kwam en uit die Engineer een soort van Alien? waarom niet uit beide hetzelfde? Ben alvast benieuwd naar het tweede deel, want vond dit zeker een goede film, wel niet de instant-klassieker zoals ik ook verwacht had maar smaakt zeker naar meer![/quote] [spoiler] In de film zelf concluderen ze dat de scheppers ten eerste de mens gecreëerd hebben. Dat wordt ook min of meer duidelijk in de beginscène. Daarna vinden ze blijkbaar dat ze een fout hebben begaan en willen ze de mensheid uitroeien met een soort van biologisch wapen, het zwarte goedje. Uit dat zwarte goedje ontstaan die wormen. De geïnfecteerde archeoloog bevrucht ineens Rapace. In haar groeit wat je volgens mij moet zien als een voorloper van de ei-leggers uit Alien. Je ziet bijvoorbeeld eerder al dat ze ook zuur als bloed hebben (de wormen). Bovendien sterft het op het laatst als de schepper bevrucht is. Uit hem komt dan naar mijn idee de oer Alien die dan later verder zal ontwikkelen? Maar ik ben wel met je eens dat het nogal onduidelijk is zo nu en dan.[/spoiler]

    als reactie op de film Prometheus

  • Best een goede film die van begin tot einde boeit. Het is opzich wel allemaal al snel duidelijk wat de rol is van Viggo. Einde is wat abrupt, maar daar ligt genoeg stof voor een vervolg?

    als reactie op de film Eastern Promises

  • Een beetje een onnozel verhaal vind ik, maar toch wel goed spannend. De film boeit door die spanning genoeg ook al ergerde ik me aan het verhaal. Een 6je.

    als reactie op de film The Last House on the Left

  • Echt een bizarre film, maar wel origineel! Zitten echt compleet idiote stukken tussen [spoiler]Dat verjaardagsfeest is echt bizar haha![/spoiler] Ik was positief verrast door deze film en heb hem zelfs al meerdere malen gezien.

    als reactie op de film The Signal

  • [quote=RdZ]Film begint veelbelovend. Hele mooie beelden en goede soundtrack. Helaas neemt het verhaal na 45 minuten een nadelige wending. Het wordt te fantasierijk, chaotisch en het camerawerk wordt soms onnavolgbaar. Jammer, wat mij betreft![/quote] Ben ik het mee eens. De wending is niet zozeer slecht, maar wordt slecht uitgewerkt. (afgeraffeld). Camerawerk valt nog wat voor te zeggen dat het op die manier gebeurd, maar ik stoorde me er ook wel aan. Niet echt nodig. Verder een onderhoudende film. Zeker in het 1e gedeelte bouwt de spanning goed op. Het einde is eigenlijk een beetje standaard en te verwachten. Zou hem zeker een keertje kijken. Een 7.

    als reactie op de film Sunshine

  • Kijkt opzich goed weg, maar hij is wel erg voorspelbaar. Geen topper, maar ook niet slecht. De film boeit wel van begin tot einde.

    als reactie op de film Traitor

  • Het is ook geen film die blijft hangen. Heb hem net voor de 2e keer gezien en kon hem ook niet meer zo goed herinneren. Is gewoon een goede film, niet bijzonder, maar hij kon mij ook de 2e keer genoeg boeien. Is gewoon een goede thriller met een interessante hoofdpersoon die goed neer wordt gezet door George Clooney. Goede film voor lekker op de bank op een regenachtige avond.

    als reactie op de film Michael Clayton

  • [quote=B@chelor]Als aktiefilm goed geslaagd. Als Terminator film minder geslaagd. Ik heb me in ieder geval vermaakt.[/quote] Denk er precies zo over inderdaad. Prima actiefilm, maar ik mis de terminator elementen. Dreiging en de non stop achtervolging komen in deze film niet echt goed naar voren. De film begint wel goed, maar ik vind hem naarmate het verhaal vordert steeds minder worden. Einde vind ik helemaal over de top, had niet zo gehoeven. Al met al best een leuk filmpje, maar geen echte terminator naar mijn idee.

    als reactie op de film Terminator Salvation

  • Zeker geen topper. Verhaal is wat suf naar mijn mening. Toch heb ik de film inmiddels 3 of 4 keer gezien en ik vind hem heel niet vervelend. Mocht je een Sci-fi liefhebber zijn zou ik hem zeker een keertje kijken en anders kun je hem rustig laten staan. Charlize Theron met zwart haar is heel niet verkeerd trouwens :9 5/10

    als reactie op de film Æon Flux

  • Net zo hilarisch als de 1e, misschien heb ik nog wel harder moeten lachen. Dat met dat rokende aapje stoorde mij ook trouwens. Voor de rest gewoon weer top!

    als reactie op de film The Hangover Part II

  • Alien is top! Predator is top! Dit verre van en is eigenlijk een belediging voor de predator en/of alien liefhebbers. Als je er gewoon neutraal naar kijkt en niet zozeer de achtergronden beide kent, is het denk ik best een aardig actiefilmpje voor op de bank. Ik erger mij echter aan vanalles en nog wat. Beter houden ze gewoon beide hun eigen films!

    als reactie op de film AVP: Alien vs. Predator

  • Tsja Arnie he. Sowieso top voor mij! Maar deze film bevat best goede actie en kijkt lekker weg.

    als reactie op de film True Lies

  • Komt een tikkie moeilijk op gang vind ik, maar boeit genoeg. Zeker de moeite waard om eens een keer te zien! Einde is opvallend en zie je ook niet echt aankomen, tenminste dat had ik. Aardig, maar niet top.

    als reactie op de film The Thirteenth Floor

  • Voor mij 1 van de beste horror films ooit. Bizar verhaal, maar je zit continu in spanning. Ook het bloed ontbreekt niet. Stiekem vind ik deel 2 nog een tikkie beter. Dat is echt een luguber verhaal en nog wat spannender vind ik.

    als reactie op de film Hellraiser

  • Een vette actie film! Niet teveel bij nadenken, gewoon genieten van de botte actie en over the top dingen. Ik vind Travolta wel aardig in deze film eigenlijk.

    als reactie op de film From Paris with Love

  • Tsja deze film is gewoon een keertje leuk lekker op de bank met een drankje en hapje. Zeker geen toppertje in zijn genre. Einde is werkelijk lachwekkend. Zit wel redelijke spanning in vond ik!

    als reactie op de film Skyline

  • [quote=Zeurdoos]Hmm, ik kan me niet vinden in de positieve kritieken.. Ik vond het een erg irriterende film (en Eliah Wood is nou niet bepaald geloofwaardig als Hooligan). Flink stereotype allemaal, en een erg Amerikaanse benadering van de Britse "hooligan-wereld". Op zich is het idee achter de film niet slecht, maar de cliché uitvoering (incl. romance, [spoiler]tragisch verlies van een dierbare[/spoiler] en bordkartonnen personages) maakt hem in mijn ogen niet meer waard dan een magere [b]5[/b] [edit] Oh, en de moraal van de film is ook nou niet bepaald lofwaardig....[/quote] Helemaal mee eens! Er zijn betere hooligan films, benaderd vanuit de Britse inslag.

    als reactie op de film Hooligans

  • Eigenlijk is ie erg slecht, maar op 1 of andere manier toch ook niet. Heb hem 3 keer gezien, 3 keer overwogen om hem af te zetten, maar toch blijf ik elke keer kijken haha. De actie is ok en je leeft ook wel met de figuren mee. Verstand op 0 en kijken maar :)

    als reactie op de film Planet Terror

  • Ik had als Star Trek fan niet echt grote verwachtingen bij deze film. Ben hem toch gaan zien en was zeer onder de indruk. Alhoewel ik die Kirk in het begin te irritant vond wordt het verhaal boeiender en boeiender. Ik zou de film niet typeren als een typische Star Trek film, maar het is zeker een top sci-fi film. Aanrader! Ook zeker voor de niet-trekkies.

    als reactie op de film Star Trek

  • Deze film is mij erg meegevallen. Maar dat komt misschien ook omdat ik er slechte verwachtingen bij had. Hij kijkt lekker weg en er zit ook goede actie in. En zij is natuurlijk een erg mooie vrouw :E

    als reactie op de film Colombiana

  • Ik heb de film 1 keer gezien en het koste me de nodige moeite om het uit te zitten. Een erg langdradig verhaal wat soms ook nog eens tenenkrommend slecht is. Ok de special effects zijn natuurlijk leuk met een goed cinema systeem, maar dat was het dan ook wel.

    als reactie op de film 2012

  • Slechte film. Totaal ongeloofwaardig, slecht acteerwerk en Vin Diesel is ook al niet op zijn best.

    als reactie op de film A Man Apart

  • Ik vond de film uiteindelijk erg tegenvallen. Er is een moment dat hij behoorlijk spannend wordt zo rond het midden. Maar het einde vond ik erg slecht uitgewerkt. 1 grote teleurstelling, had er meer van verwacht. Wel een toprol van Anthony Hopkins weer in deze film!

    als reactie op de film The Rite

  • Geweldige film. Je wordt gedurende film helemaal het verhaal ingezogen en je leeft met de mensen in de winkel mee. Me kapot lopen ergeren aan dat mens, maar als ze niet in de film zat was het ook niks. En dat einde, damn die kwam aan. Wel een top einde, niet zo standaard.

    als reactie op de film The Mist

  • John Goodman vind ik echt geweldig in deze film. Wat een rol heeft die man en hij zet hem ook nog eens perfect neer. The Dude is natuurlijk ook meesterlijk. Zeer grappige film die af en toe echt nergens over gaat.

    als reactie op de film The Big Lebowski

  • Vinnie Jones! :E

    als reactie op de film Lock, Stock and Two Smoking Barrels