Old Dogs

Old Dogs (2009)

Sit. Stay. Play Dad.

Reviews (2)

Glennekeeeee

Avatar

John Travolta en Robin Williams, 2 veelzijdige acteurs in een dramedy, het zou een topper kunnen afleveren, ik kan al meteen zeggen dat het dat niet geworden is. De film begint wel lekker. Travolta en Williams hebben in de eerste minuten enkele leuke scherpe en grappige dialogen maar vanaf het moment dat de kinderen in het spel komen verander de film naar een veredelde kinderfilm. De film heeft wel enkele momenten maar er zit te veel rommel in om het niveau constant te houden. Het zijn dan eigenlijk nog de meer emotionele momenten die uitschieten in deze film zoals het veredelde theekransje tussen Koning Williams en dochter prinses. Het zijn die momenten die niet kunnen doorgetrokken worden qua niveau en daardoor is de balans nogal zoek in deze film. Anderzijds vond ik het duo Williams-Travolta wel geslaagd en mits beter materiaal voor handen had hier zoveel meer uit gehaald kunnen worden.

Old Dogs is geen topper. Maar Travolta en Williams zijn wel een leuk duo en de film heeft wel enkele momenten, alleen te weinig om van een echt geslaagde film te kunnen spreken

5,5/10

timdekw

Avatar

Wauw, deze film toont weer eens aan hoe smaken kunnen verschillen.

Ik vond het een weinig originele, voorspelbare en zelden grappige film.
Het zijn meerendeel oude grappen welke we al ongelofelijk vaak gezien hebben. Het verhaal sloeg af en toe kant noch wal en werd op een gegeven moment zeer zoetsappig en sentimenteel wat de film absoluut niet ten goede kwam.
De enige leuke momenten waren bepaalde stukken van de eerder genoemde pillen scenes en Justin Long die meestal wel leuk overkomt.

Stiekem hoopte ik wederom aangenaam verrast te worden net als bij Wild Hogs, maar helaas was het één grote teleurstelling.