Splice

Splice (2009)

She Is Not Supposed To Exist

discussie

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Acer

Avatar

Hou van films, bekijk alles met een ruime gedachte. Helaas kon deze film me niet echt fasineren, wel een leuke afsluiter. Zag het niet aankomen, is daardoor uiteindelijk wel redelijk.

KeesjeNL

Avatar

Ik heb de film een 4 gegeven, hoger kan ik het echt niet maken.

Slechte acteerprestaties, óók van Brody. Maar vooral van Sarah Polley, die acteert werkelijk als een dode zombie-mus. De bizar rare plotwending(en) helpen ook al niet. Alleen de eerste 30 minuten zijn "bekijkbaar", daarna stort alles in een oneindig diepe natte put.

Niet kijken, bespaar je de tijd nog het geld.

Languh

Avatar

Haha chris cunningham meets eekhoorn, goed gevonden. :P
Nee, het is niet zo'n geweldige film. Het is zoals verwacht een film wat enorm veel lijkt op de species saga, maar dan niet met aliens. Verhaallijn is vrij dun, wel mooie effecten maar eigenlijk is de gehele film heel makkelijk te voorspellen 3/10

Spijker2

Avatar

11qqaazz "http://www.youtube.com/watch?v=UhjG47gtMCo"


Aa bedoelde je dat! haha ja leuk gevonden, toch ben ik benieuwd naar de film..

11qqaazz

Avatar

Spijker2 "Haha goeie! Maar wat bedoel je met 'Tool'??"


http://www.youtube.com/watch?v=UhjG47gtMCo

Spijker2

Avatar

11qqaazz "Als je genoten hebt van de vrouwtjes eekhoorn, van Disneys The Sword in the Stone (merlijn de tovenaar), en wil je anderhalf uur naar eekhoorn geluiden luisteren, word je sexsueel opgewonden van Tool en Chris Cunningham films, dan is dit je film."


Haha goeie! Maar wat bedoel je met 'Tool'??

11qqaazz

Avatar

Als je genoten hebt van de vrouwtjes eekhoorn, van Disneys The Sword in the Stone (merlijn de tovenaar), en wil je anderhalf uur naar eekhoorn geluiden luisteren, word je sexsueel opgewonden van Tool en Chris Cunningham films, dan is dit je film.