KeesjeNL Avatar

KeesjeNL

Laatste reviews

In Time(2011)

"...Ik heb In Time inmiddels gezien, vond het helaas een vreselijke film. Fout op fout op fout, elke 5 minuten wel grove fouten () en pijnlijke stiltes..."

Laatste reacties

"...[quote=Sacrificial]Het einde was nogal teleurstellend, [spoiler]Als ze onderwater zijn en hij uiteindelijk toch opeens sterk genoeg is om die deur open te breken? serieus?[/spoiler] 6/10[/quote]Valt te verklaren: [spoiler]Door het stijgende wat......"
San Andreas
"...[quote=Frietgezicht]Hij is alles aan het besmeuren waar hij reageert. Oblivion mag dan wel weer :P[/quote]Ik kan het niet laten:E! Kom je aan Edge of Tomorrow, dan kom je aan mij:-S!..."
Edge of Tomorrow
"...[quote=Frietgezicht]Jij leest niet vaak wat Tarkus allemaal plaatst op FT he :P Lach me altijd kapot.[/quote]Maar toch, ik kan hem niet zomaar Oblivion en deze film laten besmeuren met een onzin:P...."
Edge of Tomorrow
"...[quote=Tarkus]Verhaal[/quote]Ik heb ergens het idee dat jij een hélé slechte CAM-rip hebt gezien van deze prachtige en geslaagde film, want de special effects waren geweldig. Wees eerlijk, en zeg gewoon dat de film gewoon niet snapte omdat het allema......"
Edge of Tomorrow
"...[quote=jaime91][spoiler] Hij heeft zijn rang teruggekregen en ze maakte ook bekend dat ze die Omega gevonden hadden maar hij was uiteindelijk niet de grote held. Waarschijnlijk heeft Bringham (Brendal Gleeson) dat hele verhaal voor zich gehouden omda......"
Edge of Tomorrow

laatste ratings

watchlist

KeesjeNL heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.