KeesjeNL Avatar

KeesjeNL

Laatste reviews

In Time(2011)

"...Ik heb In Time inmiddels gezien, vond het helaas een vreselijke film. Fout op fout op fout, elke 5 minuten wel grove fouten () en pijnlijke stiltes..."

Laatste reacties

"... @ Devenace Een fatsoenlijke president had zich met belangrijkere zaken bezig gehouden dan het opbellen en complimenteren van 20-jarige meisjes die in latex rondhuppelen over podia. @ Moviemagic 'Nooit druk maken over zaken waar je geen invloed o......"
'Trump feliciteerde Miley Cyrus met spraakmakende twerkoptreden (NSFW)'
"...Laat toch vooral Daft Punk weer een juweeltje van een soundtrack maken voor deel 3. Ik luister hier kwijlend naar: https://youtu.be/ogJy8Q9bHDo Die klote-link werkt niet met youtube=broncode tussen '[ ... ]'..."
Mogelijk komt 'Tron 3' alsnog!
"...@Moviemagic: Precies; een oude vieze man die het optreden van een 20-jarig meisje geweldig vind. En diezelfde vieze oude man is nu de machtigste man op aarde en is van grote invloed op jou en mij leven. Dát vind jij niét verontrustend?..."
'Trump feliciteerde Miley Cyrus met spraakmakende twerkoptreden (NSFW)'
"...@ Maac Van de Filmtotaal-kijkers krijgt die maar een 6,4. Ik gaf hem een 9 ;)! Sublieme film, geweldige effecten, goed verhaal en een geweldige apocalyptische sfeer...."
'Oblivion'-regisseur maakt Netflix-thriller 'Spiderhead'

laatste ratings

5,2
Venom (2018)
Venom (2018)
6,0
Beowulf (2007)
Beowulf (2007)
7,9
Son of Saul (2015)
Son of Saul (2015)
5,7
Tomb Raider (2018)
Tomb Raider (2018)

watchlist

KeesjeNL heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.