KeesjeNL Avatar

KeesjeNL

Laatste reviews

In Time(2011)

"...Ik heb In Time inmiddels gezien, vond het helaas een vreselijke film. Fout op fout op fout, elke 5 minuten wel grove fouten () en pijnlijke stiltes..."

Laatste reacties

"...Ik ga het gewoon zeggen; Paul Walker was een vreselijke slechte acteur en iedereen was hem allang vergeten als Fast-and-Furiouser na deel 1 was gestopt....."
Gaat 'Fast & Furious' de tragisch overleden Paul Walker weer eren?
"...@ Peter313 Zag hem ook laatst op tv; zeker geen slechte film. Maar wel erg duidelijke sets in studio's met veel te veel stylistisch kunstmatig licht en heel veel plot-holes en 'cannon-fodder'. Die 'Ugha' uit Akator maakten absoluut niet dezelfde in......"
'Indiana Jones 5' lijkt dan toch een fan-favoriet personage terug te brengen
"...Kom maar op; Als de film beter wordt dan Uncharted dan kunnen ze het hele avonturen-genre overnemen; Tomb Raider-verfilming was ook behoorlijk zwak trouwens....."
Live-action verfilming 'Johnny Quest' wordt een volwassen 'Indiana Jones'
"...@ Frankenculaman Cars is een misbaksel, Pixar-onwaardig. Enige film (+ dat deel 2 ervan) van Pixar die ik bewust links laat liggen...."
'Luca' van Pixar en Disney+: opnieuw een megaklapper?
"...Bij The Matrix denk ik aan: "Episch, spannend, briljant uitgangspunt. Niet "raar, meeslepend en verrassend grappig"....."
Definitieve titel 'The Matrix 4' lijkt bekend en de eerste testreacties zijn binnen

laatste ratings

watchlist

KeesjeNL heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.