KeesjeNL Avatar

KeesjeNL

Laatste reviews

In Time(2011)

"...Ik heb In Time inmiddels gezien, vond het helaas een vreselijke film. Fout op fout op fout, elke 5 minuten wel grove fouten () en pijnlijke stiltes..."

Laatste reacties

"... @keepertje De xenofobe racist Trump is hard op weg een nieuwe wereldoorlog in het Midden-Oosten te creëren, profiteert van economisch beleid van Obama, verspeelt de economische machtspositie van de VS voorgoed door belasting op buitenlandse goeder......"
Acteurs en regisseurs reageren op racistische tweet van Donald Trump
"...@ SeanDeNiro Onnozel en zó typisch voor een Trump-groupieom Clinton er wéér bij te slepen. Maarja, je zal je er wel speciaal door voelen ofzo....."
Stephen King: 'Trump is enger dan mijn boeken'
"...@STYD geld heeft niets maar dan ook niets met kwaliteit te maken...."
'Venom 2' staat voorlopig in de ijskast
"... ZaphodBeeblebrox Ja raar hé dat mensen zich op een filmsite druk maken om een ... film. Echt totaal onverwachts, man! Ik snap ook niet echt wat blackwashing heeft te maken met evolutie. Wat is je punt eigenlijk; dat mensen racisten zijn die een zwa......"
Keuze Ariel voor Disney's 'The Litte Mermaid' zorgt online voor veel ontevredenheid
"...Gwyneth Paltrow is alleen geïnteresseerd in zichzelf. Verschrikkelijk mens, wat ze trouwens al was vóór ze toetreed tot de Marvel-films.. @ centr1no Google eens een rondje en je kan gelijk zien wat voor niveau Paltrow al decennia heeft...."
Gwyneth Paltrow herkent haar 'Avengers'-collega niet meer

laatste ratings

5,6
Glass (2019)
Glass (2019)
5,2
Venom (2018)
Venom (2018)
6,0
Beowulf (2007)
Beowulf (2007)
7,9
Son of Saul (2015)
Son of Saul (2015)

watchlist

KeesjeNL heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.