KeesjeNL Avatar

KeesjeNL

reacties

  • [quote=Sacrificial]Het einde was nogal teleurstellend, [spoiler]Als ze onderwater zijn en hij uiteindelijk toch opeens sterk genoeg is om die deur open te breken? serieus?[/spoiler] 6/10[/quote]Valt te verklaren: [spoiler]Door het stijgende water is de zooi makkelijker weg te schuiven/duwen omdat het half drijft, het gewicht neemt dan drastisch af[/spoiler] Dan nog een matige film met dan wel weer geweldige effecten.

    als reactie op de film San Andreas

  • [quote=Frietgezicht]Hij is alles aan het besmeuren waar hij reageert. Oblivion mag dan wel weer :P[/quote]Ik kan het niet laten:E! Kom je aan Edge of Tomorrow, dan kom je aan mij:-S!

    als reactie op de film Edge of Tomorrow

  • [quote=Frietgezicht]Jij leest niet vaak wat Tarkus allemaal plaatst op FT he :P Lach me altijd kapot.[/quote]Maar toch, ik kan hem niet zomaar Oblivion en deze film laten besmeuren met een onzin:P.

    als reactie op de film Edge of Tomorrow

  • [quote=Tarkus]Verhaal[/quote]Ik heb ergens het idee dat jij een hélé slechte CAM-rip hebt gezien van deze prachtige en geslaagde film, want de special effects waren geweldig. Wees eerlijk, en zeg gewoon dat de film gewoon niet snapte omdat het allemaal te snel voor je ging. En iemand die 2 The Expendable-delen gemiddeld een 8 geeft kan ik moeilijk serieus nemen.

    als reactie op de film Edge of Tomorrow

  • [quote=jaime91][spoiler] Hij heeft zijn rang teruggekregen en ze maakte ook bekend dat ze die Omega gevonden hadden maar hij was uiteindelijk niet de grote held. Waarschijnlijk heeft Bringham (Brendal Gleeson) dat hele verhaal voor zich gehouden omdat niemand Cage (Tom Cruise) toch zou geloven. Dus hij en die generaal weten het dan wel maar verder niemand. Vrataski (Emily Blunt) wist namelijk niet wie Cage was.[/spoiler] Dus eigenlijk [spoiler] heeft hij wel een soort van erkenning gekregen omdat hij zijn rang terug kreeg maar verder is het voor de media niet bekend dat juist Cage diegene was die de boel gered heeft. En daardoor werd hij dus nog steeds niet gezien als de oorlogsheld die hij wel was en was er dus niets veranderd.[/spoiler][/quote] Een dikke 8, wat een heerlijk film. Mijn hoofd spint nog een beetje, ik heb echter ook een theorie: [spoiler]Het feit dat Cage nog steeds terug in de tijd kan (op een ander tijdstip), zou alleen maar kunnen betekenen dat hij heeft gefaald óf er nog andere omega's zijn. Je kan namelijk (begreep ik uit de film) niet terug in de tijd als er geen omega meer bestaat. Ik snap ook niet helemaal hoe Emily Blunt de (of één van de vele) omega's heeft kunnen vernietigen zonder Cage's hulp en kennis. Is dit misschien een opstapje naar een deel 2? Ingewikkeld allemaal.[/spoiler] Moet alleen aanmerken dat de film wel wat grover mocht, er zaten bijvoorbeeld veel StarShip Troopers-achtige momenten in de film die nu vrijwel bloedloos werden getoont. Jammer. In de 2e spoiler hieronder staat iets dat ik ook jammer vondt: [spoiler]Cage gaat op vele manieren dood of/en breekt het een en ander, je ziet bijvoorbeeld niet het gat in zijn borst dat Cage oploopt na de 2e blackout (waarbij Emily zijn batterij steelt). Dat soort momenten mochten wel iets beter in beeld worden gebracht, de camera draait nét wat te vaak weg.[/spoiler] [spoiler]De aliens zijn prachtig vormgegeven, jammer dat er maar 2 soort grondtroepen te zien zijn in de film. Ze zijn ook veel te snel om even goed te bekijken.[/spoiler] Wie nog interesse heeft in de prachtige concept art van de film, zie de link hieronder: http://conceptartworld.com/?s=edge+of+tomorrow [IMG]http://i59.tinypic.com/28at110.png[/IMG] [IMG]http://i57.tinypic.com/jb05fa.jpg[/IMG]

    als reactie op de film Edge of Tomorrow

  • Vreselijke film vol met clichés met nog ergere special effects. Ohja, het 'acteren' is ook te lachwekkend voor woorden.

    als reactie op de film Copperhead

  • Dit schijnt een hele goede film te zijn volgens IMDB en Rotten Tomatoes:).

    als reactie op de film Joe

  • [quote=Lord Voldemort]Dus zet je vooroordelen over sequels en uitmelkerij even aan de kant en kijk de film voordat je gaat zeuren en een 1 geeft.[/quote]Dan geef ik hem wel een 2 om jou een plezier te doen:). Vreselijk en lachwekkende amateuristische rotzooi.

    als reactie op de film The Scorpion King 2: Rise of a Warrior

  • [quote=Scheperr]Persoonlijk ben ik toch echt gecharmeerd van de rol van Schwarzenegger. Hij vertoont acteertalenten en laat zien dat hij kan praten tijdens een film.[/quote] Verwar 'praten' (wat menig acteur toch écht beter kan dan Schwarzenegger) niet met acteren:E. Ik vind hem nog steeds geen seconde geloofwaardig overkomen. Maar leuk geschreven recensie, ben het voor het merendeel wel met je eens in mindere mate.

    als reactie op de film Escape Plan

  • Als ik een 0 had kunnen geven voor deze film dan had ik het zo gedaan...

    als reactie op de film Ice Spiders

  • [quote=Maxxie03]verhaal[/quote]Heb je dit echt zelf geschreven:)? Je geeft in je verhaal de film een 7,7 gemiddeld, maar een 7 als waardering op Filmtotaal.

    als reactie op de film Epic

  • Ik vond het een erg goede film, genoten zelfs:)!

    als reactie op de film Oblivion

  • Rotzooi:r. Heb me al vanaf de eerste blik op die buitenaardse vrouwtjesnaaktkrat lopen irriteren aan de slechte CGI (daarna de gitzwarte apen), en die meesterlijk irritante hoofdrolrelschoopertjes helpen ook niet mee om enige affectie met de hoofdrolspelers te krijgen. Regisseur moet even terug naar de filmschool om te leren hoe je een solide verhaal neerzet en kijkers bindt met de hoofdrolspelers...

    als reactie op de film Attack the Block

  • [quote=B@chelor]Ik heb nog nooit op een film gestemd die nog niet uit is. Bij deze heb ik 't voor de grap gedaan. Zodra ik de film donderdag heb gezien, zal ik mijn stem aanpassen indien nodig ;) En een jaar het stemrecht ontnemen? Beetje rigoureus, hè? :P Op IMDb kun je je stem verwijderen. Zouden ze hier ook moeten toepassen. In het geval je "per ongeluk" op een film stemt.[/quote]Het gaat mij niet specifiek om jou, maar die paar lapzwanzen/fans die alleen maar 1-en en 10-en geven en dan óók nog eens op films stemmen die pas over jaren uitkomen. Ja, dat soort galbakken zou je moeten bannen om de gezamelijke waarderingen voor films zo eerlijk mogenlijk te houden. Jij niet dus;).

    als reactie op de film Man of Steel

  • Mensen die te vroeg stemmen zouden ze eigenlijk een jaar lang het stemrecht op deze site moeten ontnemen... (Tip; Stem ook alvast op Avatar 2, stakkers:N!)

    als reactie op de film Man of Steel

  • [quote=Tarkus]En ook het scenario is prachtig, gebaseerd op feiten. Dat deze film een Oscar voor Beste Film heeft gewonnen is dan ook zeer terecht. Het was Mel Gibson's 2de regie, en hij heeft ondertussen helaas nooit beter gedaan, integendeel, zijn 2 volgende regies waren maar miskleunen. Maar dat mag niemand ervan weerhouden dit sublieme werk te bekijken. Topklasse deze prent !![/quote] Niet waar, er zitten tal van zaken in die historisch gezien niet kloppen. Zo heeft Wallace nog nooit een kilt gedragen en zijn gezicht nooit blauw geverfd. Ook is een liefdesaffaire met de Franse kroonprinses niet mogelijk geweest, zij was slechts 2 jaar oud. Ook vond ik Apocalypto een ijzersterke film, maar ieder zijn mening. Ben wel met je eens dat Braveheart een ijzersterke film is, met een prachtige locaties, goede acteerprestaties en een intrigerend verhaal. Sublieme film, de beste in zijn soort:)!

    als reactie op de film Braveheart

  • [quote=2ndSystem]de actie is ge-wel-dig, bruut, lang en lomp, duidelijk Die-Hard waardige actiescenes, echt eentje om in de bios te bekijken.[/quote]Volgens mij heb je per ongeluk de videoband van de eerste DieHard-film erin gestopt. Want als je 10-zinnen-te-lang-durende-recensie slaat op de film die ik net gezien heb, eet ik radioactieve baksteen op. Wat een ronduit tegenvallende film, laat zo'n beetje op elk vlak ernstige steken vallen waardoor ik de film niet eens als voldoende kan beschouwen. Een 9 mijn reet, Mc Clane is dood en Bruce Willis speelt (met zichtbare tegenzin) iemand anders in deze film.

    als reactie op de film A Good Day to Die Hard

  • Ik blijf bij de 4 die ik eerder gaf, want een ongelooflijk kinderachtig actiemisbaksel:r.

    als reactie op de film Prince of Persia: The Sands of Time

  • [quote=Empolino]Erg leuk om naar te kijken, goeie rol van Keanu Reeves. Ook de duivel (Peter Stormare) vond ik geweldig neergezet.[/quote]Zover ik weet speelt Peter niet de duivel, maar 'Lucifer':).

    als reactie op de film Constantine

  • [quote=B@chelor]Leuke flick. 8/10. Enne....Zach Galifianakis zonder baard.[/quote]Zach Galifianakis doet niet eens mee aan de film, over wie heb je het eigenlijk:E?

    als reactie op de film Into the Wild

  • [quote=kevindemen]Vat dit niet verkeerd op, maar een deel twee van Avatar zie ik niet zitten. De eerste film is wonderbaarlijk, visueel heel mooi en heeft een goede sfeer, maar omdat het eerste deel qua verhaal wel wat simpel was, denk ik niet dat dit bij een tweede deel veel beter zal zijn. Dit zie je amper in vervolgfilms. Natuurlijk, we hebben dan weer een film die visueel heel mooi oogt, maar dan zou het wel weer een herhaling zijn van dezelfde formule. Iets waar ik erg bang van ben dat Avatar 2 word. En als Avatar 2 een flop word zou dit ook, misschien onbewust, het hele Avatar-universum minderwaardig maken.[/quote]Ik zou zeggen, bekijk Terminator Judgement Day;). Dat is misschien wel beste-tweede-deel-van-een-film ooit, en kijk dan naar de regisseur van die film;).

    als reactie op de film Avatar: The Way of Water

  • @Batman: [spoiler]Er is een scene in het hoofdkwartier die héél mooi aansluit op The Bourne Ultimatum.[/spoiler]

    als reactie op de film The Bourne Legacy

  • [quote=Frietgezicht]Uhhh hoezo heeft deze film al 6 stemmen?[/quote]Sommige kleuters hebben niks beters te doen, daarom:)...

    als reactie op de film Avatar: The Way of Water

  • [quote=benjamin]PS: Waarom in godsnaam die belachelijke zoekfuncties hier? Als je 'Red Cliff' zoekt wordt dat amper gevonden, alsof iedereen de oorspronkelijke titel kent.[/quote] Dat laatste is denk ik aangepast, hij staat gelijk bovenaan nu. Ik heb deze film lang opzij gelegd omdat ik dacht dat hij zou tegenvallen, maar nu die op tv is uitgezonden ben ik positief verrast. Er is inderdaad erg veel aandacht besteed aan de kostuums, sfeer (locaties) en het acteren is ook meer dan voldoende. Het verhaal valt gewoon wat tegen, er passeren een scala aan totaal onbelangrijke dode momenten die de snelheid volledig wegnemen ([spoiler]voetbal, maffe gitaarwedstrijd, theeceremonies, uithollen van een fluit, en nog veel meer[/spoiler]). Het is jammer dat ook deze Chinese films wordt volgepropt met valse emotie, een overdaad aan traditionele muziek (op de verkeerde momenten), en dat historisch gezien wel erg grote fouten voorbij komen [spoiler]China had helemaal geen houten schepen van die grootte als in de film is te zien en vrouwen zaten helemaal niet in het leger[/spoiler]. Mijn eindcijfer: [b]6,5[/b].

    als reactie op de film Red Cliff

  • [quote=11qqaazz]Je kijkt maar 2 films per jaar? Vond het moeilijk om me in te leven in de caracters, vond het leuk toen ze dood gingen. Vond het jamer dat er niet meer dood gingen.....[/quote] Bedankt voor de enorme spoiler, idioot:|

    als reactie op de film Attack the Block

  • Ik zag de film toevallig vandaag op Zap (ned3). Alleen de eerse 5 minuten gemist, daarna de hele film uitgekeken. Prachtige beelden, heerlijk dromerige sfeer en veel emotie kenmerken deze film. Ga dat zien!

    als reactie op de film Spirited Away

  • Heerlijke film:)! Spectaculaire actie, oogstrelende mooielandschappen, leuke (nieuwe en oude) karakters en een goede balans tussen grappen en drama. Kijken, zeer de moeite waard!

    als reactie op de film Kung Fu Panda 2

  • Lachwekkende rotzooi.

    als reactie op de film In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale

  • Zeer goede film met een meeslepend en intelligent einde. Knap script, fantastische visuele ervaring, acteerprestaties van zeer hoog niveau...kortom, een film van een heel hoog niveau. Laat u mening niet vertroebelen door het matige cijfer op deze site (deze film verdient een 8,5 of hoger), maar laat u meeslepen in dit kleine meesterwerkje van een rijzend regisseur.

    als reactie op de film Source Code

  • Slechtste film die ik dit jaar heb gezien. Totaal niet grappig, deze film heeft mijn hele avond verpest.

    als reactie op de film The Green Hornet

  • Aardige film, ik heb het persoonlijk niet zo op ballet én de hoofdrolspeelster. Ze zet hier een goede rol neer, maar ondanks haar acteertalent ligt de hele film mij wat te zwaar op de maag. Er staat bij de foto's van deze film trouwens een foto van The King Speech;)...

    als reactie op de film Black Swan

  • Hopeta, dankzij mijn 1 staat het gemiddelde gelukkig weer op een onvoldoende. Hoe ontiegelijk weinig verstand van films heb je als je deze film een 9 of zelfs 10 geeft:|.

    als reactie op de film Beta House

  • [quote=Otmeister]Hele, hele, hele, hele slechte film. Werkelijk waardeloos. Wansmaak. Één en al treurnis. Slecht, slecht, driewerf slecht.[/quote] Gelukkig is het enkel jou smaak die werkelijk waardeloos is. Je stemt zelfs films weg die nog niet zijn uitgekomen. Ga lekker ergens anders films wegstemmen, mister treurnis... Ik vond het opzich best een aardige film, beetje voorspelbaar alleen. Een 7:.

    als reactie op de film Devil

  • [quote=LuCos]Op de een of andere manier kan ik deze film maar niet afkijken. Telkens wanneer ik de film opzet word ik na 20 minuten uit de film gehaald. Ik weet niet zeker hoe dit komt, misschien dat ik het totaal niet interessant vind. Misschien moet ik maar eens niet meer tegen die drempel aan hikken maar er in een keer over heen gaan.. Maarja...[/quote] Misschien is een historisch epos gewoon niet jou ding, Kingdom of Heaven heeft zeker ook een tragere inleiding dan menig ander film: [spoiler]De film begint eigenlijk pas na 45 minuten, wanneer Balian Jaruzalem bereikt.[/spoiler]

    als reactie op de film Kingdom of Heaven

  • [quote=MovieMazzter]erg goede film. Absoluut een aanrader voor degenen die hem niet gezien hebben. Een dikke 8.[/quote] Mee eens, heb hem ook net gezien op RTL7;).

    als reactie op de film Groundhog Day