Piranha 3D

Piranha 3D (2010)

Two million years of evolution. One perfect killer.

Reviews (2)

jaime91

Avatar

Wauw wat heb ik me hierin vergist zeg. Toen ik de trailer hiervan zag had ik hem meteen afgeschreven en ik had ook totaal geen intentie om hem te gaan kijken totdat ik jullie review gelezen had en meerdere mensen mij deze film aanraden en ik ben echt ontzettend verbaasd maar ik heb gewoon genoten. Dat had ik gewoon echt niet zien aankomen. Oke hij is ontzettend slecht en corny etc maar als je hem daardoor ook een 1 geeft dan snap je deze film niet. Je ziet namelijk aan alles dat deze film van zichzelf ook wel weet dat dit geen oscarmateriaal is,nee deze film is F.U.N.! Dit is de grootste slachtpartij die ik ooit heb mogen aanschouwen die slachtscene tijdens dat feest is GRUWELIJK. Alexandre Aja heeft me na zijn The Hills Have Eyes remake opnieuw vermaakt dus ik zal hem zeker in de gaten gaan houden. Want die man weet waar hij mee bezig is.

Dit is de perfecte film om met je (mannelijke) vrienden te gaan kijken. De tieten zitten in deze film maar voor het bier moet je zelf zorgen. Tot slot wil ik nog even Kelly Brook vermelden,want DAMN wat is die chick HOT zeg. Jason Statham mag zich gelukkig prijzen dat hij wat met haar gehad heeft maar dat terzijde.Pure entertainment met een hoofdletter P! T+)

Angelater

Avatar

Aardige film. Bloederige gore die een 10 van de 10 krijgt, veel nudity dat hoogst waarsschijnlijk goed zit bij het jongere volk en een stel maffe grappen tussendoor. Daarbovenop (uiteraard in een horrorfilm) veel - goedkope - schrik effecten en spannende horror muziek. Het maakt Piranha 3-D toch wel een leuke film om - in de bios of in de avond - naar te kijken.

Ze zeggen dat de 3D slecht geconvert is, maar het viel mij niet zoveel op. Ik had alleen tijdens de Spring Break stukjes last van schele ogen kwa ondertiteling, want deze trilde dik door elkaar, daar waar het normaal te lezen was met water als achtergrond.