Angelater Avatar

Angelater

Laatste reviews

Fantastic Four(2015)

"...Matige film, hoewel ik me er mee kon vermaken. De eerste helft is goed (zeer goed zelfs), maar daarna zakt het allemaal in elkaar. Zonde. Ik weet niet..."

Terminator Genisys(2015)

"...Alternatief vervolg. Het vijfde deel in de 'Terminator'-franchise en een aflevering die 'Terminator 3: Rise of the Machines' en 'Terminator:..."

Mad Max: Fury Road(2015)

"...Partijtje doordraaien. In een post-apocalyptische wereld is Immortan Joe een krijgsheer met veel aanzien. Zijn onderdanen achten hem een god en..."

Gone Girl(2014)

"...Helaas komt de film bij mij iets minder aan, en da's echter vanwege één ding: het einde. Ik erken de kwaliteit van de film, de regie en de opbouw van..."

X-Men: Days of Future Past(2014)

"...Tot mijn verrassing is 'X-Men: Days Of Future Past' niet uitgepakt als een 'zomerse' blockbuster, maar eerder als een aparte meeslepende film die -..."

Laatste reacties

"...@ knakkers boven mij... Vin Diesel noemt hem altijd zo. Simpelweg terug te vinden bij de originele bron. Heb zelf ook geen idee waarom, maar Vin gebruikt altijd Pablo. Geen fout van FT...."
Waarom moet 'Fast & Furious' bij deel 10 stoppen? Vin Diesel geeft antwoord
"...@ Friet Overpowered. Sterker dan hij/zij/het zou moeten zijn...."
Hoe de X-Men naar het MCU zouden kunnen komen
"...@ ridjieddo Dat was allemaal 'nep.' Voor een film van Casey Affleck: [url=https://www.imdb.com/title/tt1356864]Klik[/url]...."
Scheldende Joaquin Phoenix wordt moe om over 'Joker' te praten
"...^ In hetzelfde interview legt Miller uit dat Reynolds de controle over de franchise wilde hebben. Dat vindt hij niet erg, maar zo kan hij niet werken. Daarom vertrok hij bij 'Deadpool 2.'..."
Regisseur 'Terminator: Dark Fate' werkt nooit meer met James Cameron

laatste ratings

6,9
Bulworth (1998)
Bulworth (1998)
5,7
Natural City (2003)
Natural City (2003)
4,7
Monster Hunter (2020)
4,3
Twisted (2004)
Twisted (2004)

watchlist

Angelater heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.