Angelater Avatar

Angelater

Laatste reviews

Fantastic Four(2015)

"...Matige film, hoewel ik me er mee kon vermaken. De eerste helft is goed (zeer goed zelfs), maar daarna zakt het allemaal in elkaar. Zonde. Ik weet niet..."

Terminator Genisys(2015)

"...Alternatief vervolg. Het vijfde deel in de 'Terminator'-franchise en een aflevering die 'Terminator 3: Rise of the Machines' en 'Terminator:..."

Mad Max: Fury Road(2015)

"...Partijtje doordraaien. In een post-apocalyptische wereld is Immortan Joe een krijgsheer met veel aanzien. Zijn onderdanen achten hem een god en..."

Gone Girl(2014)

"...Helaas komt de film bij mij iets minder aan, en da's echter vanwege één ding: het einde. Ik erken de kwaliteit van de film, de regie en de opbouw van..."

X-Men: Days of Future Past(2014)

"...Tot mijn verrassing is 'X-Men: Days Of Future Past' niet uitgepakt als een 'zomerse' blockbuster, maar eerder als een aparte meeslepende film die -..."

Laatste reacties

"...Die scène met de olifanten... wtf......"
Grimsby
"...[quote=johnwayne]Nee dat was hij/zij niet. Hij paste dit toe bij meerdere films, waarbij hij/zij het over laat komen alsof hij/zij het zelf geschreven heeft (zie bijvoorbeeld 12 Angry Men).[/quote] Da's dan toch wel een hele vreemde hobby, recensies......"
Sicario
"...[quote=johnwayne]Vermeld even de bronnen van de teksten die geschreven zijn door anderen, die je wederom schaamteloos gebruikt! (o.a. van Filmvandaag.nl 7-10-15)[/quote] Misschien is hij/zij de schrijver van de recensie die ook daar geplaatst is?..."
Sicario
"...[quote=Glennekeeeee]nooit geleerd dat je bij een 0,5 naar boven moet afronden? :p sorry hoor :p maar geef dan geen 5,5/10 maar gewoon een 5. #muggenzifter ik weet het[/quote] In het algemeen doet men dat, ja, maar ik had te veel moeite met het ki......"
Fantastic Four
"...[quote=Frietgezicht]De aftercredit scene was leuk maar [spoiler] waar sloeg de tekst van Thanos op,hij had toch niks te maken met wat er zich afspeelde in deze film dus waarom zeggen dan moet ik het zelf maar doen? [/spoiler][/quote] Dat begreep ik......"
Avengers: Age of Ultron

laatste ratings

5,9
Anyone But You (2023)
5,1
One Shot (2021)
One Shot (2021)
5,2
One More Shot (2024)
One More Shot (2024)
7,7
The Iron Claw (2023)
The Iron Claw (2023)
6,8
Fair Play (2023)
Fair Play (2023)

watchlist

Angelater heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.