Angelater Avatar

Angelater

reacties

  • Die scène met de olifanten... wtf...

    als reactie op de film Grimsby

  • [quote=johnwayne]Nee dat was hij/zij niet. Hij paste dit toe bij meerdere films, waarbij hij/zij het over laat komen alsof hij/zij het zelf geschreven heeft (zie bijvoorbeeld 12 Angry Men).[/quote] Da's dan toch wel een hele vreemde hobby, recensies 'lenen' en vervolgens knippen en plakken tot je eigen creatie. Nu is de vraag alleen nog wat merkwaardiger is: zijn/haar letterdieverij of het feit dat jij, John, zo geweldig bent dat je dat zo snel herkent :E

    als reactie op de film Sicario

  • [quote=johnwayne]Vermeld even de bronnen van de teksten die geschreven zijn door anderen, die je wederom schaamteloos gebruikt! (o.a. van Filmvandaag.nl 7-10-15)[/quote] Misschien is hij/zij de schrijver van de recensie die ook daar geplaatst is?

    als reactie op de film Sicario

  • [quote=Glennekeeeee]nooit geleerd dat je bij een 0,5 naar boven moet afronden? :p sorry hoor :p maar geef dan geen 5,5/10 maar gewoon een 5. #muggenzifter ik weet het[/quote] In het algemeen doet men dat, ja, maar ik had te veel moeite met het kiezen tussen een 5 en een 6, dus vandaar dat ik middenin gevallen ben. En daarna koos ik de simpele weg: de film is een zwakke voldoende, dus een 5. ^^

    als reactie op de film Fantastic Four

  • [quote=Frietgezicht]De aftercredit scene was leuk maar [spoiler] waar sloeg de tekst van Thanos op,hij had toch niks te maken met wat er zich afspeelde in deze film dus waarom zeggen dan moet ik het zelf maar doen? [/spoiler][/quote] Dat begreep ik ook niet, maar ik denk dat je hem als een hoger wezen moet zien: één die op planeten neer kan kijken. Aangezien de Avengers [spoiler]zegevieren[/spoiler] zal hij wel hebben gedacht: "Barst, moet ik het toch zelf opknappen." Denk ook weer aan het einde van deel één, toen zijn rechterhand aan hem vertelde dat het gevaarlijk was om hen uit te dagen. Ik wil niet al te veel kwijt hier over de film, want dan ben ik vijf pagina's verder. Heb me zeer goed vermaakt en daarom de film waarschijnlijk een (te?) hoog cijfer gegeven, maar zo gaat dat bij mij. Er waren wel een aantal minpunten waar ik mij aan stoorde: Ultron. Niet helemaal goed uitgediept, zijn beweegredenen zijn ook niet bijzonder en gedurende de finale wordt hij als een clown afgeschilderd. Hoe leuk ik [spoiler]de Hulk[/spoiler] ook vind, op ten duur mogen die afranselingen wel achterwege blijven. De muziek viel mij ook tegen: de soundtrack van Silvestri was misschien niet machtig genoeg voor twee duimen omhoog, maar hij introduceerde ten minste een mooi en toepasselijk thema voor onze helden. Brian Tyler en Danny Elfman teasen hier alleen maar mee en laten het volledige nummer pas tijdens de aftiteling horen. Jammer. Onder de pluspunten vallen uiteraard de interacties tussen onze hoofdfiguren. Ze zijn nu eindelijk vanaf het begin bij elkaar, dus introducties zijn niet meer nodig. De nieuwe karakters die geïntroduceerd worden mogen er ook wezen. [spoiler]Jammer dat Quicksilver de pijp uitging. Ik vond Johnson het wel leuk doen.[/spoiler]. Gewoon een leuke film die zichzelf niet serieus neemt. En de finale was beter dan ik verwacht. Natuurlijk wordt er geesteloos geramd tegen CGI-robotten, maar die [spoiler]evacuatie en het opstijgende stuk land[/spoiler] zag ik niet aankomen. Laatste paar punten: humor afwisselend geslaagd, 3D nutteloos en Andy Serkis past een cool accent toe. 8.5/10

    als reactie op de film Avengers: Age of Ultron

  • [quote=Angelater]Een zeer slechte film met een briljant einde. Een einde dat de 2e keer (wat dus nooit zal gebeuren bij mij) stukken minder verrassend aan zal komen.[/quote] Weet je, de tweede keer was hij nog best te pruimen. Ik kon meer plus- dan minpunten vinden. Tom Atkins zit goed in zijn rol als onze onderzoekende held die op een groots complot stuit. Een complot dat nog best ziek is en, inderdaad, met een lekkere harde finale eindigt. Daarnaast voegt de muziek ook wel wat speciaals toe. Leuke 80's sfeer. Het is wel jammer dat ze hun originele plan niet konden aanhouden: elk jaar een nieuw Halloween deel met een nieuw verhaal. Persoonlijk vind ik het nu een succesvolle experiment. Afgaande op de Michael Meyer films die volgden hadden ze beter ook dit kunnen doen. Helaas. 6*je

    als reactie op de film Halloween III: Season of the Witch

  • Deze keer gebruik ik mijn laatste kracht voor iets anders: als ik moest kiezen tussen de One Ring of de DVD van 'Nemes 4: Death Angel' om de nieuwste bewoner van Mount Doom te worden... dan kies ik deze briljante sciencefiction film die voor minder dan 100.000 dollar gemaakt is!

    als reactie op de film Nemesis 4: Death Angel

  • Mocht je mij ergens in de Sahara treffen, helemaal uitgedroogd, moe, pijnlijke botten en dicht bij de dood, dan zou ik met mijn laatste adem 'ga Nemesis III: Prey Harder niet bekijken' uitpuffen.

    als reactie op de film Nemesis III: Prey Harder

  • [quote=Crack]Een slechte kerstfilm in april! :N[/quote] Ik snap er ook geen kloot van. En dan daarbovenop in de nacht O+

    als reactie op de film Jingle All the Way

  • Aparte film die op momenten vreemd aanvoelt. De omgevingen en effecten zien er goed uit, en het acteerwerk en de regie is van een degelijk niveau, maar ergens voelt de film te vreemd aan. Het einde baart vele negatieve gevoelens hier en daarom wil ik hem momenteel niet een al te hoog cijfer geven. De reis van de achterste coupé naar de voorste is wel aardig gedaan.

    als reactie op de film Snowpiercer

  • Vond het nog niet eens zo'n slechte film. Toch niet onaardig in elkaar geflantst, maar het zal niet voor iedereen aantrekkelijk zijn.

    als reactie op de film Hours

  • Ah, Bad Boys 2 op RTL 7; De zender voor MANNEN! En wat doen ze!? Juist ja... ze knippen al het bloederige geweld eruit. Lang leve 20.30; de PG-13 slot. Je zou zeggen dat ze eindelijk hun hersenen weten te gebruiken na het 127 Hours incident op RTL 5 onderlaatst, maar nee.

    als reactie op de film Bad Boys II

  • Een hele leuke film; ik ben nog steeds verbaasd over het einde. [spoiler] Is het nou allemaal echt gebeurd, of waren het dan toch mensen; de bemanning, zijn moeder?[/spoiler]. Het deed me lekker denken, maar niet over de religieuze tonen. Die deden me niks en vielen eigenlijk ook niet zo bijzonder op. Een 3D film die me voor het eerst eens blij maakt met zijn toevoeging.

    als reactie op de film Life of Pi

  • De titel is toch 'Ten Years'? Een beetje knullig, ik weet, maar het scheelt toch wel wat met zo'n korte titel :)

    als reactie op de film 10 Years

  • Hij is nog bezig, maar jammer genoeg zijn de bloederige stukjes eruit gehaald door RTL 5. En dat voor een film die om 22.40 begon... te triest voor woorden weer.

    als reactie op de film Outlander

  • [quote=dablidov]De collector is de spoiler man die in dienst is van het insectenverwijderingsbedrijf spoiler[/quote] Dat klopt, maar mijn probleem is dat het er 2 waren. Althans, Arkin vertelde het (dat er een bijenkorf was) 1 buiten (die zijn duim opstak; men neemt aan dat hij het was), terwijl zijn collega naast hem bezig was met apparatuur. Dus het kan technisch gezien één van de 2 zijn.

    als reactie op de film The Collector

  • Gek genoeg een (TV?) film die me wel interesseerde en mij ook naar dingen anders deed kijken. Blijft een lastig onderwerp waarbij men niet meer terug kijkt naar hoe het GEBEURD is, maar WAAR je nu mee zit en hoe je er mee om zal gaan.

    als reactie op de film Mom at Sixteen

  • Vreemde film met zijn eigen style die ik wel kon waarderen.

    als reactie op de film Detention

  • ^ Zoals hierboven vermeld een goeie afsluiter [spoiler] ook al brengt het weer ideeën voor vervolgen mee... [/spoiler], maar toch vond ik de film ergens wel minder dan de vorige delen. Maar dat geeft niet, want zoiets verwachtte ik ook niet. Daarnaast had ik geen last van Bane zijn stem, maar dat komt omdat ik ondertiteling had natuurlijk :E 8*

    als reactie op de film The Dark Knight Rises

  • [quote=SunChaser]De tv versie is baggergeknipt, alle mooie stukken zijn eruit gecensureerd[/quote] En daarmee bedoelen we natuurlijk de bloed & gore? Zo ja; inderdaad. Echt vreselijk dat ze dat in NL doen. Is het zo moeilijk om een 16+ tekentje bovenaan het beeld te doen, vooraf de film, en na de reclames? Dit was echt drie keer niks. (p.s. viel me wel op dat in het begin van de film de stukjes er wel nog gewoon in zaten; vietnam / tuig in slopje: vent met zijn gebroken arm/elleboog)

    als reactie op de film Watchmen

  • [quote=SunChaser]Duitse film?[/quote] Hij was bij mij gewoon engels... :P

    als reactie op de film Bookies

  • Deze film heet "Take Me Home Tonight" en niet "Young Americans". Graag aanpassen, want ik kon hem niet in de database zoeken hierdoor :P

    als reactie op de film Take Me Home Tonight

  • [quote=clownfish]hee, weet iemand toevallig hoe dat liedje aan het einde heet als die film is afgelopen? is volgens mij een metal nummer..[/quote] Ik weet alleen maar wie het gemaakt heeft, omdat ik de credits afkeek, totdat er iets over end credit music werd gezegd; Symphobia. Hoe het nummer heet weet ik niet.

    als reactie op de film Sint

  • [quote=ghossler]lol, k had hem tijdje terug gezien tdk, maar waren stukjes geknipt dan? k d8 dat gwoon alles erin zat hoor -_-'[/quote] Nou, mij viel het toevallig op dat je niet zag (en hoorde) hoe Eric Roberts benen braken toen Batman hem naar beneden liet vallen. Toen had ik wel zoiets van: 'lame'. Om in PG-13 films te knippen is wel heel erg laag SBS6.

    als reactie op de film The Dark Knight

  • [quote=Shogo]Nou veel plezier ermee op SBS met de Gerard Joling banner en Hart van Nederland erdoorheen! T+)[/quote] Dat van die banner weet ik niet, maar Hart van Nederland komt al heel lang niet meer tussen de films door. Dat hebben ze een jaar geleden - ofzo - al gestopt. Toch zal er dan nog veel last zijn van 50 reclames.

    als reactie op de film The Dark Knight

  • Waarom een 3? Tja, de film had wel 'iets', en daarom in ieder geval geen 1, maar ik kon alleen maar negatieve punten verzinnen. - Geen onscreen deaths - Geen uitleg why the fuck die eikels doen wat ze doen - Wie zijn het eigenlijk? - En waarom dat einde? [spoiler] HALLO! De film is nog niet klaar hoor![/spoiler] Zucht... 3tje dan maar eh? :}

    als reactie op de film F

  • Beetje schandalig dat Antonio Banderas niet bij de cast staat, bovenaan deze pagina.

    als reactie op de film The Mask of Zorro

  • Dit is niet eens een film. Maar een TV-serie...

    als reactie op

  • Een zeer slechte film met een briljant einde. Een einde dat de 2e keer (wat dus nooit zal gebeuren bij mij) stukken minder verrassend aan zal komen.

    als reactie op de film Halloween III: Season of the Witch

  • Wel een leuke film om een keer gezien te hebben. Sommige komische stukjes kwamen beter uit de verf dan andere. Ferrel is hemzelf, maar Wahlberg is voor het eerst een beetje anders. Een echte heethoofd, maar tegelijkertijd ook de persoon die graag medelijden wilt krijgen.

    als reactie op de film The Other Guys

  • Love is all you need? Met een foto met DeNiro erbij die een pistool op iemand richt, pissig kijkend? Hm.:P

    als reactie op de film I Am Sam

  • Een leuke aktie film in mijn ogen. De horror is ook wel goed op te merken, ook al kan de Duivel nog kwaadaardiger. Volgens mij vond ik deze film best schokkend toen ik 10 was :E

    als reactie op de film End of Days

  • Heb deze film nog steeds maar 1x gezien, en dat komt jammer genoeg omdat ik hem de 1e keer in de bioscoop rampzalig vond. De humor was langzaam, slap en vaak veel te 'doorzichtig' (als iemand dat begrijpt) De aktie scenes waren ook niet alles met die brede/dikke Tucker.

    als reactie op de film Rush Hour 3

  • Er werd zoveel in deze film geknokt dat... dat het te veel was. En Li's enge plotselinge lach, nadat hij en Chan op de vuist zijn geweest maakt het er ook niet beter op. Toch een 6/10 voor de 1e ervaring.

    als reactie op de film The Forbidden Kingdom

  • Toch een leuke finale op het dak met Chan vs. mannetje met snelle handjes en mannetje met sterke benen! Tof gefilmd ook. T+)

    als reactie op de film Ngo si seoi