Desperado (1995)

He came back to settle the score with someone. Anyone. EVERYONE.

Reviews (3)

skullsplitter

Avatar

El Mariachi (althans, de speler ervan van de eerste film) zit nu als 1 van de 2 vrienden van Banderas in de film. Goed kijken, maar hij zit er wel.

Rodriguez is gewoon een bijzonder effectief filmmaker.

"Oh, and one more thing: your beer tastes like piss!"
-"We know! It's because we piss in it!"

Heerlijk foute dialogen, Tarantino met een mop, vaste prikjes (Cheech Marin en Danny Trejo), Tito van Tito & Tarantula als louche medewerker (zat ook in From Dusk Till Dawn), een heerlijke soundtrack. Kortom een lekker tussendoortje met behoorlijk wat actie die bovendien gefilmd is alsof het ballet is.

Filmfreak Leo

Avatar

Zeker coole film, dit is trouwens de tweede versie van dit verhaal en de derde versie is hierboven al genoemd. Ik denk dat die eerste, 'El Mariachi' heette, 'de gitaarspeler', en ik meen dat die ook met antonio was. En ik meen ook dat die door de rodriquez-clan gemaakt werd... nu ja, check imdb maar als je interesse hebt. Het leuke is dat je drie versies kunt zien van klein budget naar groot en natuurlijk de creatieve ontwikkeling van de heren rodriquez. (en hun maat quentin). aanrader.

emmy

Avatar

Desperado mi película preferida. geweldig dat ie weer een keer komt (naaja k heb um toch op video en once upon a time in mexico op dvd) maar hij blijft zo mooi. Desperado is wel veel mooier dan once upon vind ik, maar blijft vermakelijk.
Het leuke is dat ze mij voortaan ook Mariachi noemen omdat ik gitaar speel haha. Die spaanse muziek die er doorheen komt super geweldig !! helemaal mijn smaak.

maar ik zal zeggen: mucho placer de la mirada !!
(veel kijk plezier allemaal)

adios amigos !!