Filmfreak Leo Avatar

Filmfreak Leo

Laatste reviews

Scary Movie 2(2001)

"...Deze flick vind ik dus echt vet lachen terwijl ik normaal geen fan ben van zulke komedies. Als ik me niet vergis wordt er een griet genomen door een..."

Lord of War(2005)

"...Deze film had, naar mijn mening, echt goed kunnen zijn wanneer er betere scriptschrijvers aan gewerkt hadden. Nu vind ik het verhaal vaak slecht en..."

Heat(1995)

"...Wb de vette audio: in tegenstelling tot bovenstaande was de 'buzz' destijds in '95 dat de audio van de shootout grotendeels afkomstig is van..."

The Grey Zone(2001)

"...De tweede wereldoorlog bevestigde twee afschuwelijke feiten over ons mensen: 1: Mensen kunnen gemakkelijk aangezet worden tot haat, moord en..."

La vita è bella(1997)

"...Los van ieders persoonlijke smaak kan gezegd worden dat deze film van hoge kwaliteit is. Krachtige verhaallijn met prima tempo. Goed acteerwerk,..."

Laatste reacties

"...' ... and god created heaven and her name was Julie Delpy'..."
Killing Zoe
"...Naar mijn smaak niet zo'n goede film. Beetje ongeloofwaardig verhaal, beetje saai verhaaltje ook dat maar een beetje doormoddert...."
Dead Calm
"...Best wel een stoere film dit. Spannend met geloofwaardige effecten. Eng. Pa flipt behoorlijk in en om het huis. Goede mainstream horrorthriller gebaseerd op spanning...."
The Amityville Horror
"...Ik vind deze horror/thriller-flick ook echt kicken. Ik sluit me aan bij bovenstaande comments. De moordenaar, beter misschien: 'the executioner' is waanzinnig bruut. De film is een B-film, het verhaal wat oppervlakkig, maar hij is regelmatig spannend......"
See No Evil
"...Toch best wel een saaie film naar mijn mening. Ik kan me Hauer ook helemaal niet herinneren, zal wel een bijrolletje zijn geweest. Overigens shateander, Christopher walken, toch niet een van de minste acteurs, zei eens: 'I accept each and every actin......"
Minotaur

laatste ratings

watchlist

Filmfreak Leo heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.