Filmfreak Leo Avatar

Filmfreak Leo

reacties

 • ' ... and god created heaven and her name was Julie Delpy'

  als reactie op de film Killing Zoe

 • Naar mijn smaak niet zo'n goede film. Beetje ongeloofwaardig verhaal, beetje saai verhaaltje ook dat maar een beetje doormoddert.

  als reactie op de film Dead Calm

 • Best wel een stoere film dit. Spannend met geloofwaardige effecten. Eng. Pa flipt behoorlijk in en om het huis. Goede mainstream horrorthriller gebaseerd op spanning.

  als reactie op de film The Amityville Horror

 • Ik vind deze horror/thriller-flick ook echt kicken. Ik sluit me aan bij bovenstaande comments. De moordenaar, beter misschien: 'the executioner' is waanzinnig bruut. De film is een B-film, het verhaal wat oppervlakkig, maar hij is regelmatig spannend, bruut dus en goed gefilmd. Een aanrader voor horrorfans en slachtjacht-lovers.

  als reactie op de film See No Evil

 • Toch best wel een saaie film naar mijn mening. Ik kan me Hauer ook helemaal niet herinneren, zal wel een bijrolletje zijn geweest. Overigens shateander, Christopher walken, toch niet een van de minste acteurs, zei eens: 'I accept each and every actingjob they ask me for, I just love acting'. Hij speelt dan ook in een hele reeks shitmovies.

  als reactie op de film Minotaur

 • Best aardige slashermovie, alhoewel je wel redelijk lang moet wachten voordat het bloed begint te stromen. Het slashen gebeurt lang niet slecht en gruwelijk origineel. Zoals bij wel meer slashermovies tegenwoordig is er veel ruimte voor sadisme en voorpret. Voorpret om de argeloze ten dode opgeschreven potentieele slachtoffers. Are you a big meat-eater? You like a quality bbq? Watch this flick!

  als reactie op de film 2001 Maniacs

 • 'Candy Cane, I'm looking for Candy Cane...' Vette film mensen! Twee gozers in een autootje op de highway. Met een bakkie.... Eén verantwoordelijk met goede inschattingen van (gevaarlijke) situaties, één etter die het bakkie gebruikt om vrachtwagenchauffeurs mee te sarren. Je denkt: 'gozer, dimmen nou!' Maar nee: hij sart door... Anybody outthere? Yep, I think so!

  als reactie op de film Joy Ride

 • Compleet mislukte en geflopte film van grootmeester Scorsese. diCaprio gebruikte een legertje advocaten om de producers en regisseur onder druk te zetten het script aan te passen aan zijn wensen. Totaal verpeste sfeer op de set. Diverse betrokken producers en acteurs hebben gezworen nooit meer met diCaprio samen te werken, ze zijn totally pissed off over zijn gedrag en werkhouding.

  als reactie op de film Gangs of New York

 • Een prachtige film. Filmhuisstijl met behoorlijk budget. Snel gesneden scenes. Mooi verhaal met actie, spanning en humor. Mooi verteld met een 'gedachten-voiceover' van de hoofdpersoon. Behoorlijk wat geweld en ruige scenes waardoor veel mannen die normaal geen filmhuisfilms kijken deze film ook goed vinden. A Story with a bite.

  als reactie op de film City of God

 • Da's best hoor jongen. Dat is jouw probleem. Niet het mijne.

  als reactie op de film Platoon

 • Wat ik me herinner van een preview zijn hele mooie beelden. De maakster zit met de camera 'bovenop' de mensen die ze volgt en de kijker ook. Ik meen te herinneren dat ik 3 van de 4 delen erg goed vond.

  als reactie op de film 4 Elements

 • Yam yam...my kinda movies// Dat dacht ik dus ook toen ik deze film eens huurde, maar als ik het me correct herinner viel dat nogal tegen. En de hele film viel me tegen. Maar goed, ik weet het niet meer zeker...

  als reactie op de film Swimming Pool

 • Hi steve, Ik raad je aan om 'To live and die in LA' eens te kijken. Daarin speelt dafoe een snoeiharde valsmunter. Goede regisseur ook, die william friedkin. Die film is gemaakt in 1985, beetje oud dus, maar sterk. imdb: http://www.imdb.com/title/tt0090180/ Overigens vind ik dafoe in platoon ook echt super, ook die film had natuurlijk een erg goede regisseur. En een regisseur is zondermeer de belangrijkste factor in film. Welke film dan ook. Veel plezier 'in LA'.

  als reactie op de film White Sands

 • Saai! Er gebeurt erg weinig en wat er gebeurt is niet bijster interessant.

  als reactie op de film Escape from Alcatraz

 • Slechte film, want dodelijk (haha) saai. Er gebeurt nauwelijks iets en wat er wel gebeurt zie je nauwelijks. Erg gedateerd en destijds met succes commercieel gehyped. De moordenaar heeft een masker op waardoor je zijn emoties niet ziet en je je dus ook niet in hem kan inleven. Wat mij betreft: een totale mislukking.

  als reactie op de film Halloween

 • Prima film voor mannelijke twintigers die al een of meer relaties achter de rug hebben. Dan herken je de gemoedstoestand van de hoofdpersoon en zijn buien. Toen ik hem voor het eerst zag kon ik mijn lol niet op, echt goed! Ben je voorbij de dertig dan komt de film een beetje suffig over.

  als reactie op de film High Fidelity

 • Het scenario van deze film is geschreven door Tarantino. Een van zijn eerste schrijfsels.

  als reactie op de film Killing Zoe

 • Volgens mij is dit niets meer dan een aflevering van een engelse detective-serie, maar wel met een heftige titel. De inhoud is waarschijnlijk niet meer dan die blonde volwassen dame die een beetje rondneust rondom een murderscene, maar misschien heb ik het fout hoor, wie weet...

  als reactie op de film Prime Suspect: The Final Act

 • Smaken verschillen. Ik heb deze film nooit kunnen afkijken. Te suf en voorspelbaar. De droge simpele humor vermaakt mij het eerste uur zeker, maar daarna vind ik het een slap verhaal worden. Ook qua personages.

  als reactie op de film Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

 • Ha! Ik begrijp je helemaal, spider-fan, helemaal... een wel heel pittige en charmante reden... nieuwsgierigheid loont zullen we maar zeggen.

  als reactie op de film Ai no corrida

 • ... sterker nog, ouderwetse troep deze film... rtl7 pakt uit deze weken met oorlogsfilms waar ze het minst voor hoeven te betalen, troep, troep en nog eens troep.

  als reactie op de film The Guns of Navarone

 • Als het je om oorlog en stalingrad gaat, koop dan 'stalingrad' (uit 1993). Keiharde film. Gevecht na gevecht bevind je je tussen de troepen. Zoek je een liefdesverhaaltje en wat blabla pang pang bla bla, kijk dan deze film.

  als reactie op de film Enemy at the Gates

 • Lekker ruig fimpje! Wat mij betreft zeker een 7 waard. Sadistisch geweld en een arrogante de Niro die ook flink toegetakeld wordt. Toch wel met een B-filmsmaakje, maar ook dat past er wel bij. baf boem barbeque en een hoop bloedspetters

  als reactie op de film 15 Minutes

 • Helemaal te vet! Toppie! Ik ben niet zo'n fan van Carpenter. Maar the Thing is 100% strak goed. (en dan te weten dat mijn oom destijds focuspuller (lees:camera-assistent) was. Maakt het nog vetter voor me family.

  als reactie op de film The Thing

 • Waarschuwing! Deze film alleen kijken als je van suikerzoete dramatiek houdt. Hollywood, hollywood, hollywood. Kan je hier niet tegen: niet kijken, buitengewoon tenenkrommend.

  als reactie op de film The Four Feathers

 • Geinig hoor. Ik lig bij deze film echt dubbel. Tuurlijk wordt er 'over the top' geacteerd, dat is de bedoeling. Veel leuke rolletjes moet ik zeggen, veel keigrappige momenten. Zeker voor de blowers onder ons is deze film een aanrader, wel oppassen dat je niet stikt in een lachkick... Maar ook zonder pretsigaretten echt geinig.

  als reactie op de film Mars Attacks!

 • Jammer dat die vervelende vetterik er zelf ook in speelt. Hij mag dan na zijn dood gehypt zijn als een soort ' neerlands baken voor vrijheid van meningsuiting', voor zijn dood vonden erg veel mensen hem alleen maar vervelend, onfatsoenlijk en beledigend.

  als reactie op de film Interview

 • Dat is een wel erg domme opmerking!

  als reactie op de film Women Talking Dirty

 • Ik ken deze korte film niet, maar het leuke is dat lore Dijkman een mooie blonde jonge meid is die in films graag uit de kleren gaat. Ze heeft erg gezellige stevige schommelborsten... dus heren... checken dit filmpje!

  als reactie op de film Zwijnen

 • Ach klassiek, wat heet klassiek... misschien was deze indertijd wel wat populair, maar het publiek had gewoon geen beter aanbod. Deze film is voornamelijk gevuld met geleuter, oneindig veel geleuter, saaie beelden, niet-boeiende scènes, een oneindig trage verhaallijn, oninteressante soldatenkarakters, engelssprekende duitsers en nauwelijks actie. Gelukkig worden we heden ten dage vele malen beter bediend, zowel uit hollywood als uit andere filmproductie-centra.

  als reactie op de film The Bridge at Remagen

 • Julliete lewis knap?? Dat heb ik nog niet eerder meegemaakt, dat mannen (of jongens?) haar knap vinden. Raar, niet helemaal sporend en daarom goed in bepaalde soort rollen wel, maar knap? Zo'n scharminkel met zo'n raar hoofd? Nee, dat heb ik nog nooit eerder gehoord...

  als reactie op de film The 4th Floor

 • Smaken verschillen uiteraard. Ikzelf vind deze originele versie wel wat tè gedateerd. Voor mij is hitchcock vooral een prof uit de oude doos die mij (als dertiger) niet zo aanspreekt. Heden ten dage hebben we onze eigen profs en nieuwe filmstijlen. En zo hoort het ook. De remake vond ik lang zo slecht nog niet; eigenaardig sfeertje, vaart in het filmwerk en tamelijk overtuigende vreemde personages.

  als reactie op de film Psycho

 • Meestal reageer ik alleen op mooie films, maar voor deze keer een waarschuwing: sla deze film over! Gaat nergens over en er worden bewust ontzettend irritante types neergezet: dat vertalersmietje uit Saving private ryan speelt hier een of ander niet sporend onderkruipsel met raar stemmetje die letterlijk scene na scene door het beeld kruipt en raar doet. Werkelijk een tenenkrommende film, zonde van de productiekosten.

  als reactie op de film The Million Dollar Hotel

 • Tjemig, is het weer een keer vrijdag de 13e, donker en koud buiten, komt er geen enkele echt goede horrorfilm op tv... balen zeg, ik snelde daarstraks naar huis en dacht... lekker griezelen, maar niet dus. Jammer hoor, ik had best tot in de vroege uurtjes the ring, from dusk till dawn, cube, the shining and the night flyer willen zien...

  als reactie op de film I Know What You Did Last Summer

 • Ja dat klopt! het is een docu over zo'n rondtrekkende woestijnnomade met een heel grote leuter... hij pakt al die vrouwen en geiten daar achter elkaar door, vandaar: marathon... veel kijkgenot toegewenst...:~

  als reactie op de film Sahara Marathon